Στην Πρέβεζα η πρώτη ταξινόμηση της νέας έκδοσης του Nissan LEAF

Από την Nissan Λαϊνάς στην Πρέβεζα έγινε η πρώτη ταξινόμηση της νέας έκδοσης του πρώτου ηλεκτρικού οχήματος μαζικής παραγωγής στον κόσμο, Nissan LEAF.

Την Πέμπτη το μεσημέρι στην αντιπροσωπεία της Nissan Λαϊνάς, το ολοκαίνουργιο LEAF 2022 παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του από τον Υπεύθυνο πωλήσεων Δημήτρη Λαϊνά.

Το LEAF 2022 έχει μια ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση, που εκτείνεται από τις περίπλοκες λεπτομέρειες έως τις εντυπωσιακές επιλογές σε ζάντες αλουμινίου, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες του μια δυναμική εμφάνιση, σύμφωνα με τη νέα εταιρική ταυτότητα της Nissan.

Επιπλέον, το μοντέλο 2022 του LEAF είναι εφοδιασμένο με μια δοκιμασμένη σουίτα προηγμένων λειτουργιών υποβοήθησης οδήγησης, όπως το ProPILOT, καθώς και τεχνολογιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως το ενσωματωμένο σύστημα NissanConnect.

Ξεκινώντας από τις ζάντες , το LEAF 2022 διαθέτει περίπλοκες εξωτερικές βελτιώσεις στο στυλ, ενισχύοντας τον δυναμισμό της χαρακτηριστικής εμφάνισης του μοντέλου. Το μοντέλο διαθέτει επίσης το νέο εταιρικό λογότυπο της Nissan στις ζάντες, τη μπροστινή μάσκα και το πίσω μέρος.

Οι νέες επιλογές ζαντών αλουμινίου 16 και 17 ιντσών προσφέρουν μια αυξημένη δόση σπορ χαρακτήρα, με μια λεία μαύρη όψη που ενισχύει την premium αισθητική τους.

Διαθέσιμο με δύο επιλογές μπαταρίας που προσφέρουν έως και 528 km (WLTP) αυτονομία σε αστικό περιβάλλον στο LEAF e+, το LEAF 2022 συνδυάζει μια αποτελεσματική εμπειρία ηλεκτρικής οδήγησης με εκτεταμένες τεχνολογίες υποβοήθησης οδήγησης και συνδεσιμότητας.

Η τεχνολογία ProPILOT επιτρέπει στο LEAF 2022 να σταματά αυτόματα, να ξεκινά και να διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, ενώ το καινοτόμο e-Pedal παρέχει την επιλογή επιτάχυνσης, επιβράδυνσης και στάσης με ένα μόνο πεντάλ για μέγιστη άνεση εν κινήσει.

Επιπλέον, το LEAF 2022 διαθέτει μια σειρά από λειτουργίες infotainment εντός του ενσωματωμένου συστήματος NissanConnect, με ενσωμάτωση smartphone Android Auto και Apple CarPlay.

Η απόκτηση ενός Nissan LEAF γίνεται όλο και πιο ελκυστική επιλογή για τους οδηγούς που επιθυμούν να πληρώνουν λιγότερους φόρους, μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” το οποίο επιδοτεί την αγορά του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” και τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Nissan απευθυνθείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία της Nissan στην Πρέβεζα.

ΥΙΟΙ Δ. ΛΑΪΝΑ Ο.Ε.

Διεύθυνση : Λ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 456 ΠΡΕΒΕΖΑ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 26820-28135

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites