Το Ίδρυμα Πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος” σημαντικός δωρητής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας

Αποδέκτης μιας σημαντικής δωρεάς ύψους 16.500 € από το Ιδρυμα Πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος” έγινε ο Δήμος Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Βιβλιοθήκη .
Το ποσό αφορά την απόκτηση τεχνολογικού εξοπλισμού και υποδομών της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πρέβεζας (Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη) και εγκρίθηκε από το Δ.Σ του Ιδρύματος μετά από αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Ακολούθησε η αποστολή ολοκληρωμένης αναλυτικής πρότασης και επικαιροποιημένης μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας (σύμφωνα και με τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις του Ιδρύματος ) καθώς και η επίσκεψη κλιμακίου για έλεγχο του χώρου στο ισόγειο της Θεοφανείου, ο οποίος θα στεγάσει την Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη και τον απαραίτητο εξοπλισμό (επίπλωση, τεχνολογικό εξοπλισμό, διαμόρφωση κλπ)που θα απαιτηθεί .
Το θέμα τέθηκε προς έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, ενώ θα ακολουθήσει η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νικόλαο Γεωργάκο.
πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites