Αδελφοποίηση των ΚΔΑΠ «Το Μελίσσι» και «Ρόδα» του Δήμου Ιωαννιτών

Δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με το ΚΔΑΠ του Δήμου Ιωαννιτών «Ρόδα» ανέπτυξε το πάντα δραστήριο δημοτικό ΚΔΑΠ «Το Μελίσσι».

Τα δύο ΚΔΑΠ επισφράγισαν τη συνεργασία τους μέσω  της διαδικασίας αδελφοποίησης. Σκοπός της είναι  η ανταλλαγή εκπαιδευτικών μεθόδων, η κοινή ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων καθώς και η ανάδειξη ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων και σημείων της κάθε περιοχής. 

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 το Δημοτικό ΚΔΑΠ Ριζοβουνίου «Το Μελίσσι» υποδέχτηκε μέλη της Δομής «Ρόδα» και από κοινού περιηγήθηκαν στον Δήμο μας. Πρώτος σταθμός η Κοινότητα του Αγίου Γεωργίου, όπου επιχειρήθηκε μία ιστορική προσέγγιση και αναδρομή στο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, τη νεροτριβή και το νερόμυλο. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Λίμνη Ζηρού όπου και τα μέλη των δύο δομών αντάλλαξαν ιδέες για παιχνίδια και δράσεις. Αφού ψάρεψαν και έπαιξαν αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού για περιήγηση στην πόλη των Ιωαννίνων το προσεχές διάστημα. 

Το ΚΔΑΠ του Δήμου Ιωαννιτών συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί Ωρέλια Στήκα, Αθηνά Τσαμπαλά, Νότης Ντανίκας και Νίκος Νούσιας, ενώ το ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού «Το Μελίσσι» οι εκπαιδευτικοί Αλεξάνδρα Τσάτσιου και Χριστίνα Πέτρου

Από τη δημοτική αρχή παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΖΗ κ. Θεόδωρος Πανούσης και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Ζάβαλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση είχε προγραμματιστεί για τη λήξη της περυσινής σχολικής περιόδου, αλλά λόγω της πανδημίας αναβλήθηκε. 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ολοκληρώθηκε το 27ο Πανελλήνιο Οργανωτικό Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων

03/10/2022, 2:55 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εικαστική παρέμβαση στον Βοτανικό Κήπο και αμπαλί στην Κυανή Ακτή

03/10/2022, 2:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τον Περιφερειάρχη Hπείρου επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία του Δήμου Φίερι

03/10/2022, 2:44 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινά αύριο ο ο τέταρτος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2022

03/10/2022, 11:24 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας

03/10/2022, 11:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας : Κατοχύρωση Επωνυμίας – Διακριτικού Τίτλου επιχειρήσεων μέσω Γ.Ε.ΜΗ.

03/10/2022, 10:03 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites