Προφεστιβαλική εκδήλωση τησ ΚΝΕ στον Ωρωπό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στον Ωρωπό Πρέβεζας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η πλατεία του χωριού γέμισε από τους κατοίκους και τη νεολαία της περιοχής για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις, που αποτελούν ανάσα πολιτισμού αλλά και αφορμή για συζήτηση πάνω στις θέσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με χαιρετισμό από τη Μαλεζά Ζήνα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας και μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΚΚΕ. Στην ομιλία της αναφέρθηκε πως η νεολαία που έρχεται αντιμέτωπη καθημερινά με τα αδιέξοδα και την ανασφάλεια στη μόρφωση, τη δουλειά, τη ζωή της συνολικότερα, στήνει αυτί και παρακολουθεί τις θέσεις του ΚΚΕ.  Όπως είπε το ΚΚΕ αναδεικνύει την αιτία όλων όσων βιώνει ο λαός και η νεολαία, την αιτία των εξελίξεων γύρω από το προσφυγικό, τις υποκλοπές, την εκτίναξη της ακρίβειας, των πολεμικών συγκρούσεων και της εμπλοκής της χώρας μας και δεν είναι άλλη από το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα. Τόνισε πως η μόνη εγγύηση για το λαό είναι η συμπόρευση με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ στον καθημερινό αγώνα όπως φανερώνουν και οι αγώνες που εξελίσσονται σε χώρους δουλείας και που μπορούν να δώσουν πραγματική ανάσα, να γεμίσουν με ελπίδα και αισιοδοξία το λαό. 

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με λαϊκό – ρεμπέτικο γλέντι διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους και κρατώντας το κέφι αμείωτο. 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Κεντρικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Πρέβεζα, το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στο Κηποθέατρο “Γιάννης Ρίτσος”.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites