Πάτησαν γήπεδο τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Πρέβεζας – ‘’Ξεκάθαρα ο στόχος είναι η άνοδος στην Pre League’’

Μετά από απουσία σχεδόν 2,5 μηνών τα κορίτσια του Φιλαθλητικού επέστρεψαν και πάλι στο γήπεδο για την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς στην Α2 κατηγορία.

Μπορεί πέρυσι η ομάδα του Φιλαθλητικού να έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία, ωστόσο φέτος ο στόχος είναι ξεκάθαρος και αυτό τονίστηκε και από την πρόεδρο του συλλόγου κα Ιφιγένεια Τέφα.

‘’Μπορεί πέρυσι να μιλούσαμε για παραμονή και να φτάσαμε ένα βήμα πριν την άνοδο, ωστόσο φέτος μιλάμε ξεκάθαρα για άνοσο στην Pre League’’ δήλωσε η κα Τέφα κατά την παρουσία της στην πρώτη προπόνηση των κοριτσιών.

Δεκατρία κορίτσια, έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση στο ΔΑΚ Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα.

Ανάμεσα σε όλες τις αθλήτριες, οι οποίες συμμετείχαν πέρυσι στον θρίαμβο για το Πρεβεζάνικο βόλεϊ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, η Αθανασία Τοτσίδου, η οποία μέχρι και τον Μάϊο αγωνίζονταν στην Volley League με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Στην πρώτη προπόνηση ο προπονητής Πέτρος Παπαδόπουλος καλωσόρισε τις αθλήτριες λέγοντας χαρακτηριστικά: ‘’Θέλω να δείξουμε το ίδιο ενδιαφέρον που δείξαμε και πέρυσι, γιατί αυτός ο ζήλος και αυτή η προσπάθεια είχε ως αποτέλεσμα όλη αυτή την εμφάνιση που κάναμε. Κοντά μας θα είναι και η Μάρθα (Γκίμπερτ), η οποία θα επιστρέψει μέχρι τον Απρίλιο μετά την αποκατάστασή της από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε’’.

Στο ΔΑΚ Πρέβεζας βρέθηκε ο γυμναστής Κώστας Ντάκουλας, ο οποίος είναι μέλος του τμήματος αξιολόγησης γονιδίων, έχει υπάρξει γυμναστής σε μεγάλους αθλητικούς συλλόγους καλαθοσφαίρισης όπως Ολυμπιακός και άλλες.

Ο κ. Ντάκουλας θα παραμείνει στην Πρέβεζα για λίγες ημέρες προκειμένου να ελέγξει την φυσική και καρδιοαναπνευστική κατάσταση των αθλητριών, παραδίδοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης στον προπονητή Πέτρο Παπαδόπουλο.

Εκ μέρους του διοικητικού συλλόγου η πρόεδρος κα Ιφιγένεια Τέφα καλωσόρισε μία-μία τις αθλήτριες του συλλόγου ενόψει της νέας χρόνιας.

‘’Σας εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Είμαστε όλοι όπως τελειώσαμε πέρυσι, εκτός από την Μάρθα, ωστόσο φέτος στην ομάδα μας θα έχουμε μία καταξιωμένη και έμπειρη παίκτρια την Σία Τοτσίδου. Φέτος θα είναι μία συνέχεια της πολύ θετικής περσινής χρονιάς. Πέρυσι στόχος μας ήταν να εδραιωθούμε στην Α2 κάνοντας στο τέλος τον απολογισμό. Η ομάδα πήγε καταπληκτικά. Φέτος είμαι σίγουρη και το λέω από τώρα ότι στόχος μας είναι η Pre League. Θα είμαστε δίπλα σας για οποιοδήποτε πρόβλημα’’ κατέληξε η κα Τέφα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites