Πάτησαν γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν  οι παίκτες του ΠΑΣ Πρέβεζα το απόγευμα της Δευτέρας στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Χρήστου Παπαζώη.

Παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές που θα βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου για τη χρονιά 2022-2023, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Πρέβεζας  Λευκάδας,  επέστρεψαν στις προπονήσεις με την υπόσχεση ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τιμήσουν την ομάδα της Πρέβεζας.

Μαζί με τους παίκτες που ήδη έχουν συμφωνήσει με τον σύλλογο και πολλοί οι οποίοι θα δοκιμαστούν μέχρι να αποφασιστεί αν θα υπογράψουν συμβόλαιο ή όχι με τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Χρήστος Παπαζώης, στις πρώτες του δηλώσεις ζήτησε από τους παίκτες πειθαρχία και σεβασμό ο ένας στον άλλο, τονίζοντας ότι ο σύλλογος εκπροσωπεί ολόκληρη την πόλη και κανέναν ξεχωριστά.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Ρεκατσίνας στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους ποδοσφαιριστές, αφού τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, τόνισε ότι φέτος ο σύλλογος θα προσπαθήσει να ενώσει τους παλιούς με τους νέους ποδοσφαιριστές, αλλά και να γίνει η πηγή που ο σύλλογος θα μπορεί να αναδεικνύει ταλέντα από την ευρύτερη περιοχή.

‘’Φέτος θέλουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία με σκοπό την επόμενη χρονιά να κάνουμε πρωταθλητισμό και γιατί όχι να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που ανήκει’’ είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος ο κ. Ρεκατσίνας παρουσίασε και τα νέα μέλη που από φέτος θα βρίσκονται στο Δ.Σ όπως την Ελένη Πάντα και τους Κώστα Νικολό και Γιάννη Μπάμπαλη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites