Πρέβεζα : Βραδιά γεμάτη ποίηση, μουσική και απαγγελίες ήταν η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Μεσοδιάστημα” της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου

Ξεχωριστή βραδιά γεμάτη ποίηση, μουσική και απαγγελίες ήταν η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Μεσοδιάστημα” της Σπυριδούλας Γεωργοκίτσου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πηγή”.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Αμβρακικού κόλπου στο χώρο των παλιών Σφαγείων και νυν Κέντρου Περιβαλλοντικής και Διαδραστικής Ενημέρωσης.
Πλήθος κόσμου, φίλοι του βιβλίου, άνθρωποι του πνεύματος και των γραμμάτων είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, τη ποιητική συλλογή. Παρόντες ήταν ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ματσίρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός, ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Φραγκούλης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης.
Ο κ. Αργυρός χαιρετίζοντας την εκδήλωση ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδη η νέα ποιητική συλλογή συνεχάρη την ποιήτρια για το νέο της έργο και την ευρύτερη δράση της και μετέφερε το χαιρετισμό του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα της ποιήτριας που από αρχές του χρόνου είναι σύμβουλος για θέματα πολιτισμού σημειώνοντας ότι η από τη μέχρι σήμερα πορείας της έχει “ξεπεράσει το επιφανειακό και το εύκολο” . Η Σπυριδούλα Γεωργοκίτσου ξέρει να αφουγκράζεται την κοινωνία τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Περί Βιβλίου Γιώργος Ζάκας.
Η Μαρία Μικρούλη και Αγγελική Κώστα έντυσαν μουσικά την εκδήλωση που συντόνιζε η δημοσιογράφος Αθηνά Παππά και σ’ αυτή τη μετάβαση από το τώρα στο άγνωστο όπως αναγράφεται στο οπισθόφυλλο της ποιητικής συλλογής μας ταξίδεψαν μοναδικά και φώτισαν πτυχές του έργου της ποιήτριας η φιλόλογος Ελευθερία Αγγέλη, ο γιατρός ο Μάνθος Δαρδαμάνης και ο δικηγόρος Βασίλης Μπότσιος, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο Χρήστος Τσούτσης δημοσιογράφος, εκδότης της εφημερίδας «Δημοκρατική Φωνή» .
Η βραδιά έκλεισε με τα λόγια “από καρδιάς” της ίδιας της δημιουργού, που έλαβε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, με τις ευχές όλων να είναι καλοτάξιδη η νέα της ποιητική συλλογή.
πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites