Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα «Παργινά 2022»

Σε μια όμορφη και συγκινητική βραδιά ο Δήμος Πάργας γιόρτασε με λαμπρότητα μια από τις σημαντικότερες εορτές της Ορθοδοξίας την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου και μαζί τίμησε την επιστροφή των Παργινών στην γενέθλια γη έπειτα από τον οικειοθελή ξεριζωμό τους, μετά την πώληση της Πάργας στον Αλί Πασά.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με φόντο το Νησάκι της Παναγίας και το επιβλητικό κάστρο της Πάργας, οι πολυάριθμοι επισκέπτες απόλαυσαν ένα σύντομο ιστορικό με παράλληλη μετάφραση στα αγγλικά, την παραδοσιακή βαρκαρόλα, δεκάδες πυροτεχνήματα και μια όμορφη συναυλία που ξεσήκωσε όλους όσους την παρακολούθησαν.

Με την παρουσία τους τίμησαν ιδιαίτερα μεταξύ άλλων τον εορτασμό, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης-Τροφίμων Γεώργιος Στύλιος και ο Βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

25/03/2023, 9:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Λιμεναρχείο Πρέβεζας : Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων

24/03/2023, 10:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κυκλοφορούσε με γκλοπ και χημικά στο αυτοκίνητο του

24/03/2023, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης εν όψει της μαθητικής παρέλασης

24/03/2023, 9:54 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Επιχείρηση Konstas αναζητά προσωπικό

24/03/2023, 9:40 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ οφείλουν να λάβουν σοβαρά υπόψη τις αναφορές της υπηρεσίας

23/03/2023, 6:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites