Πρέβεζα : Πρόταση στο Ταμείο Ανάκαμψης για την διαμόρφωση του Φόρου θα υποβάλει ο Δήμος

Την υποβολή πρότασης στο Πρόγραμμα ̈Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας”, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης , του έργου “Διαμόρφωση περιοχής Φόρου Δήμου Πρέβεζας, ενέκρινε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πρέβεζας που συνεδρίασε δια περιφοράς σήμερα Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022.

Με Πρόσκληση το Υπουργείο Εσωτερικών καλεί τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας να υποβάλλουν πρόταση στο Πρόγραμμα ̈Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας”, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης μέσα από το έργο “Sub 2 – 16631_Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας», που είναι ενταγμένο στον Άξονα 4.6. «Εκσυγχρονισμός και βελτίωση της ανθεκτικότητας κύριων κλάδων οικονομίας της χώρας» (εφεξής: «το Πρόγραμμα»). Το έργο/ δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης –NextGenerationEU.
Οι προτάσεις που θα υποβληθούν στο πλαίσιο της πρόσκλησης αφορούν το υφιστάμενο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και αποσκοπούν στη βελτίωση της παρεχόμενης οδικής ασφάλειας και τη μείωση των ατυχημάτων.
Ημερομηνία έναρξης της υποβολής ορίζεται η 1/7/2022 και λήξη η 29/07/2022.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος πρόκειται να υποβάλλει πρόταση για την ένταξη του έργου “Διαμόρφωση περιοχής Φόρου Δήμου Πρέβεζας”.
Σύμφωνα με την εισήγηση της Διευθύντριας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πρέβεζας Ντίνας Μωραϊτη, συνοπτικά το έργο περιλαμβάνει:
Εργασίες Οδοποίϊας -Διαμόρφωση νέων πεζοδρομίων και νησίδων
Έργα Σήμανσης και διαβάσεων
Έργα υδραυλικά
Εργα Η/Μ

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας : Οι Όμιλοι αριστείας που θα λειτουργήσουν το τρέχον σχολικό έτος

23/09/2022, 3:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Ανακοίνωση -απάντηση του Δήμου Ζηρού σε ψευδείς καταγγελίες για αδέσποτα

23/09/2022, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για τις έκτακτες μεταθέσεις

23/09/2022, 3:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την εκπόνηση μελετών που αφορούν την ανάδειξη των μνημείων της νέας κεντρικής εισόδου της Νικόπολης

23/09/2022, 12:15 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι ανασκαφές στην Αρχαία Πανδοσία στο Καστρί

23/09/2022, 12:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

ΟΧΙ από το ΠΕΣΠΑ στην κατασκευή Φωτοβολταϊκών Πάρκων σε Θεσπρωτικό και Κρανιά

23/09/2022, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites