Πρέβεζα : Ένα ανεκπλήρωτο χρέος πέντε δεκαετιών, επιτέλους εκπληρώνεται στην Τοπική Κοινότητα Άσσου

Ήταν σαν σήμερα στις 22 Ιουλίου 1974 όταν ο εξ Άσσου Πρεβέζης καταγώμενος Ανθυπολοχαγός (ΠΒ) Κατσάνος Ευάγγελος του Κωνσταντίνου πέρασε στην αιωνιότητα καθώς έπεσε ηρωϊκώς, πολεμώντας τον βάρβαρο εισβολέα στην περιοχή Καραόλου Αμμοχώστου της Κύπρου.
 Η Τοπική Κοινότητα Άσσου και η Οργανωτική Επιτροπή κατοίκων της περιοχής, σας προσκαλούν στην τελετή των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ασσιώτη Ήρωα η οποία θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Άσσου στις 31 Ιουλίου 2022 και ώρα 9:30 π.μ.
 Ένα ανεκπλήρωτο χρέος πέντε δεκαετιών, επιτέλους εκπληρώνεται χάρη στην εθελοντική συνεισφορά πλήθους ευαισθητοποιημένων πολιτών αλλά και χάρη στην διετή συνεχή και άοκνη προσπάθεια των μελών της οργανωτικής επιτροπής και του προέδρου της τοπικής κοινότητας Άσσου.
 Στόχος της οργανωτικής επιτροπής ήταν εξαρχής να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό ο Ήρωας Κατσάνος Ευάγγελος και αυτό που επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό την τελευταία διετία θα κορυφωθεί με τα αποκαλυπτήρια της προτομής, γι αυτό, σας περιμένουμε να προσέλθετε στην εκδήλωση ώστε όλοι μαζί να αποτίσουμε τον επιβαλλόμενο φόρο τιμής στον ήρωά μας.
Άσσος Πρεβέζης
22 Ιουλίου 2022
Η Οργανωτική Επιτροπή.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σκληρά μέτρα κατά της λειψυδρίας ετοιμάζει η ΔΕΥΑ

05/06/2025, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυση σε βάρος της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου καταθέτει ο Νίκος Τζίμας

05/06/2025, 10:44 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πάτωσαν στην αξιολόγηση οι Δήμοι Πάργας, Πρέβεζας και Ζηρού

05/06/2025, 10:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ποδηλατάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας: Μια Γιορτή Χαράς και Συμμετοχής

19/05/2025, 11:48 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακύρωση Σχολικών Αγώνων στην Πρέβεζα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης

15/05/2025, 10:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δικαίωση Πολίτη (ΑΜΕΑ) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για Μη Πρόσληψή του μέσω ΔΥΠΑ στο Δήμο Πρέβεζας

15/05/2025, 9:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 14ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

15/05/2025, 9:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι Ξενώνες στρατού στα κενά στρατόπεδα της Πρέβεζας και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας …

15/05/2025, 6:17 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites