Νικος Γεωργάκος: Καλή αρχή με επιτυχίες στους επιτυχόντες και εισαχθέντες στο πανεπιστήμιο!

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Συγχαρητήρια από καρδιάς σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις πανελλήνιες και πολλά μπράβο και καλή αρχή με επιτυχίες στους επιτυχόντες και εισαχθέντες στο πανεπιστήμιο!

Κάθε χρόνο υπάρχει μία πολύ σημαντική ημέρα στη ζωή των μαθητών και των δικών τους ανθρώπων, που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, οι οποίες και αποτελούν το διαβατήριο εισόδου στην πανεπιστημιακή φοίτηση σε ότι αφορά τα δημόσια πανεπιστήμια μετά από την ολοκλήρωση του κύκλου μάθησης στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση .Στο Δήμο μας, κάθε χρόνο που περνά, τα δικά μας παιδιά, τα καμάρια του τόπου μας, μας κάνουν όλο και πιο χαρούμενους και υπερήφανους με τον υψηλό αριθμό εισαχθέντων στις πανεπιστημιακές σχολές που καταγράφουν.

Αυτή τη χρονιά, η ημέρα αυτή της ανακοίνωσης των βάσεων έφτασε πιο σύντομα από κάθε χρονιά. Οι ανακοινώσεις των βάσεων επιβεβαίωσαν ξεκάθαρα αυτό το γεγονός προσφέροντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στις οικογένειες των μαθητών, ανοίγοντας τις πόρτες της πανεπιστημιακής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια πανεπιστημιακή σχολή. Ο δρόμος όμως της μόρφωσης, της εκπαίδευσης, της καταξίωσης και της επιτυχίας παραμένει ανοιχτός, μέσα και από άλλες επιλογές και εκπαιδευτικές διαδρομές, σε όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους.

Ως Δήμαρχος Πρέβεζας θεσμικά, αλλά και ως πατέρας και ο ίδιος συναισθηματικά, αγαπητοί μας φοιτητές σας συγχαίρω θερμά για την επιτυχία σας αυτή. Σας καλώ να ζήσετε τη φοιτητική σας αυτή εμπειρία με τον πιο θετικό και παραγωγικό τρόπο, ώστε να βάλετε τις καλύτερες γερές βάσεις στην οικοδόμηση της επαγγελματικής σας καριέρας αλλά και της μόρφωσης και εκπαίδευσής σας.

Σας καλώ επίσης αντίστοιχα να είστε πολυδιάστατοι και με ανοιχτό μυαλό και θετικό πνεύμα εξέλιξης και εξωστρέφειας να αποκτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες τεχνικές, ψηφιακές και κοινωνικές δεξιότητες, όπως η δική σας εποχή του αύριο που έρχεται μας επιβάλει. Αποτελείτε πλέον μαζί με όλους τους άλλους φοιτητές και σπουδαστές σε κάθε πανεπιστήμιο και σχολή στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, σε δημόσιο είτε σε ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, την μελλοντική δυναμική του τόπου μας.

Η νέα πραγματικότητα της ψηφιακής επανάστασης και της νέας μορφής οικονομίας αλλά και της αγοράς που έχει ξεκινήσει και καθιερώνεται ραγδαία με ταχείς ρυθμούς, επιτρέπει την ανάπτυξη παραγωγικών δομών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων και εκτός των μεγάλων αστικών κέντρων και σε συνδυασμό με την αύξηση της τουριστικής και παραγωγικής ανάπτυξης των φυσικών μας πόρων μπορεί να αποτελέσουν την αλλαγή που θα επιτρέψει σε όλο και περισσοτέρους από εσάς να συνεχίσετε τη ζωή σας και να αναπτυχθείτε επαγγελματικά στον τόπο που μεγαλώσατε και αγαπήσατε, την Πρέβεζα.

Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο με υγεία και επιτυχίες, αλλά και συνεχή πνευματική και επιστημονική ανέλιξη και να μην ξεχνάτε ποτέ, ότι όλοι σας αποτελείτε τους καλύτερους πρεσβευτές της ομορφιάς του τόπου μας και των ανθρώπων του σε κάθε γωνιά της χώρας και ανά τον κόσμο. Είστε η δυναμική ποιότητα στο σήμερα και αποτελείτε το ελπιδοφόρο αύριο για το Δήμο της καρδιάς μας, το Δήμο Πρέβεζας!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites