Η “επόμενη μέρα” της μεγάλης φωτιάς βρίσκει “πληγωμένη” την Τ.Κ Βρυσούλας

Προτεραιότητα οι ανθρώπινες ζωές δηλώνει ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος

Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι της Τ.Κ Βρυσούλας, από την μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στον οικισμό. Η φωτιά απείλησε πολλά σπίτια και μαζί με την προσπάθεια κατάσβεσης, οργανώθηκε και μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένων στην πλειοψηφία τους κατοίκων.
Πυροσβεστικές δυνάμεις από την ευρύτερη περιοχή, η ΛΕΚ Πρέβεζας, η αστυνομία, αλλά και το δυναμικό της Περιφερειακής Ενότητας, του Δήμου και εθελοντές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατευθούν πρωτίστως ανθρώπινες ζωές αλλά και περιουσίες. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος, ο οποίος μαζί με τους αντιδημάρχους και προέδρους όμορων Δημοτικών Κοινοτήτων βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στη Βρυσούλα μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία ανέφερε ότι ήταν μια επικίνδυνη φωτιά μέσα στον αστικό ιστό. Ο κ. Γεωργάκος μίλησε για έναν πολύ καλό συντονισμό των υπηρεσιών που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα το σπίτι της οποίας καταστράφηκε μένει σε συγγενικά της πρόσωπα και γίνονται όλες οι ενέργειες για να εξασφαλιστεί μια μόνιμη στέγη. Ο Δήμαρχος Πρέβεζας σημειώνει ότι υπάρχει συνεχή επιφυλακή και πρέπει να είμαστε όλοι μας πολύ προσεκτικοί για την αποφυγή δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πυρκαγιά.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε Νεκρομαντείο και Κάστρο Πάργας

12/08/2022, 12:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επτά νέα οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Πρέβεζας

12/08/2022, 11:55 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022.

12/08/2022, 11:46 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε κλοπή από αυτοκίνητο σε παραλία

12/08/2022, 11:36 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Δήμος Πάργας : Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για την καθαριότητα στα σχολεία

12/08/2022, 11:24 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Πάργας

12/08/2022, 11:15 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites