Διήμερο τουρνουά ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΫ για τα παιδιά των ακαδημιών του Φιλαθλητικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΫ των δύο μικρών τμημάτων των Ακαδημιών του Συλλόγου, (ΣΑ 25/6 & ΚΥ 26/6).

Την Κυριακή προσκλήθηκαν και οι γονείς των παιδιών, καθώς διοργανώθηκε μια μικρή γιορτή, ενόψει του κλεισίματος του κύκλου των φετινών προπονήσεων, την Πέμπτη 30/6.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Τέφα Ιφιγένεια, η οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Σύλλογο  ενώ δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των δραστηριοτήτων των Ακαδημιών τη νέα χρονιά,  με συνέπεια και σοβαρότητα, καθώς  όπως τόνισε:

 «Τα παιδιά αποτελούν το θησαυρό κάθε οικογένειας και ο Σύλλογος θα κάνει τα πάντα για να μπορούν να ασχολούνται δημιουργικά με τον αθλητισμό, να βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση και να κοινωνικοποιούνται. Αυτό αποτελεί τον πρωτεύοντα στόχο και όχι κατ’ ανάγκη ο πρωταθλητισμός.  Το σημαντικό είναι να αποκτηθούν  οι σωστές βάσεις των αξιών του αθλητισμού από τα παιδιά και να πορευτούν με αυτές, φτάνοντας όσο πιο ψηλά μπορούν».

Ο προπονητής των τμημάτων κος Κωνσταντής Κώστας εξήρε το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των παιδιών για το άθλημα κι εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις  και την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων, χωρίς προβλήματα:

«Σε μια χρονιά, με την διαρκή αμφιβολία μιας νέας καραντίνας να πλανάται και την κουραστική συνεχή τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων, είναι πολύ θετικό που κλείνουμε με αυτόν τον ευχάριστο τρόπο, μένοντας στα παιδιά αυτές οι όμορφες στιγμές, ως κίνητρο και παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά».

Στη συνέχεια τα παιδιά έγιναν παίκτες, διαιτητές και διοργανωτές, παίρνοντας πρωτοβουλίες και συμμετέχοντας βιωματικά  και με τήρηση των αρχών της ευγενούς άμιλλας, του αλληλοσεβασμού και της θετικής ενίσχυσης προς συμπαίκτες και αντιπάλους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites