Δεν θα επισκεφτεί την Πρέβεζα ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Η Πρέβεζα σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα αποτελέσει σταθμό στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο.
Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός θα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τον Νομό, το οποίο περιλάμβανε μία μόνο στάση χωρίς ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον για την Πρέβεζα, στην Αρχαία Νικόπολη.
Ο πρωθυπουργός αναμένονταν να έρθει με άδεια χέρια στην περιοχή, την στιγμή που η τοπική κοινωνία “βράζει” με την γνωμοδότηση της ΕΘΑΑΕ που υιοθετεί την εισήγηση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για μεταφορά του τμήματος λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα.
Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό ανοιχτό μέτωπο που έχει να αντιμετωπίσει ο πρωθυπουργός. Η οδική απομόνωση της περιοχής η οποία παρά την παράδοση της Αμφιλοχίας συνεχίζει να υφίσταται, αλλά και το χρόνιο και απόλυτα δίκαιο αίτημα της τοπικής για ανέγερση νέου νοσοκομείου, αποτελούν σοβαρά ζητήματα που ζητούν απάντηση από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το βεβαρημένο πρόγραμμα του πρωθυπουργού ήταν η αιτία που έφερε την ανατροπή της “τελευταίας” στιγμής, ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διαρροή στον τύπο της γνωμοδότησης της ΕΘΑΑΕ ανέτρεψε πλήρως το επικοινωνιακό πλάνο του κυβερνητικού επιτελείου για την Πρέβεζα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πρεβεζάνοι επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον Πρωθυπουργό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως στα τείχη της Νικόπολης κρεμάστηκε πανό με ιδιαίτερα θερμό περιεχόμενο. Η φωτογραφία μάλιστα με το πανό έχει φτάσει και στο πρωθυπουργικό γραφείο.
Χωρίς να έχει γίνει επισήμως γνωστό το πρόγραμμα του την Πέμπτη το πρωί, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αναμένεται να βρεθεί στην Αμφιλοχία όπου και θα εγκαινιάσει την παράκαμψη του αυτοκινητόδρομου Άκτιο-Αμβρακία, ενώ πιθανόν να κάνει ένα πέρασμα και από την Βόνιτσα και αμέσως μετά θα μεταβεί στη Θεσπρωτία.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites