Αιχμές Γεωργάκου κατά του Λιμεναρχείου – Ελλιπής η αστυνόμευσης του παραλιακού μετώπου

Αιχμές κατά του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, για ελλιπή αστυνόμευσης του παραλιακού μετώπου και όχι μόνο, άφησε ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος στην συνεδρίαση του Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 7 Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος μάλιστα σχολίασε το γεγονός ότι από τον Μάρτιο έως σήμερα κανείς εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου δεν παρίσταται στα Διοικητικά Συμβούλια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας.

“Είχε γίνει μία κλοπή σε ένα ιστιοφόρο και την υπόθεση έχει αναλάβει το λιμεναρχείο, επίσης το τελευταίο διάστημα δεν ξέρω για ποιο λόγο έχουμε πολύ λίγες κλήσεις σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Ή γίνονται όλα σωστά και δεν περνάει κανείς από την παραλία ή δεν ξέρω τι; Γιατί νομίζω ήταν ελάχιστες! Δύο κλήσεις τους προηγούμενους δύο μήνες. Περίμενα ότι θα ήταν και κάποιος εκπρόσωπος σήμερα από το Λιμεναρχείο. Είναι η τέταρτη φορά που το Λιμεναρχείο απουσιάζει από τον Μάρτιο και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έρχεται στα συμβούλια. Υπάρχει και αναπληρωματικό μέλος σε περίπτωση που η λιμενάρχης έχει κώλυμα. Θα μας έδινε και κάποιες πληροφορίες σήμερα σχετικά με την αστυνόμευση και το πως αυτή τη περίοδο ελέγχουμε την παραλία. Αυτό που μας έχει στείλει το λιμεναρχείο ήταν να βάψουμε με μπογιά γιατί δεν μπορεί να βρει τα τραπεζοκαθίσματα. Εμείς στείλαμε τα τοπογραφικά. Υπήρχαν κάποια προβλήματα, τα διορθώσαμε. Δεύτερη φορά τα ξαναστέλνουμε” σημείωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites