Η Ήπειρος των «4 εποχών»  προβάλλεται σε Αμερική και Καναδά 

Στο πλαίσιο προώθησης του προορισμού «Ήπειρος» σε νέες αγορές, η Περιφέρεια Ηπείρου με την αρωγή του Ε.Ο.Τ. Βόρειας Αμερικής φιλοξένησε δημοσιογράφους και μπλόγκερς από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και του Καναδά. Το ταξίδι εξοικείωσης περιλάμβανε επισκέψεις και ξεναγήσεις στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου.

Οι Αμερικανοί και Καναδοί φιλοξενούμενοι, γνώρισαν και θαύμασαν από κοντά    μνημεία  της φύσης και του πολιτισμού, μουσεία και μοναστήρια, αρχαία θέατρα, έμαθαν την ιστορία του τόπου, περπάτησαν σε βουνά και μονοπάτια, έκαναν ράφτινγκ στα ποτάμια, ποδηλασία, μπάνιο στις πανέμορφες παραλίες του Ιονίου, αλλά και μαθήματα μαγειρικής.

Οι εντυπώσεις των Αμερικανών και Καναδών δημοσιογράφων ήδη έχουν δημοσιοποιηθεί στα Μέσα που εργάζονται, με τις εικόνες της Ηπείρου να «ταξιδεύουν» σε όλο τον κόσμο, με πολύ θετικό αντίκτυπο για την  περιοχή μας και τις δυνατότητες που προσφέρει για ποιοτικό τουρισμό, τέσσερις μήνες του χρόνου. 

Η κατά γενική ομολογία επιτυχημένη, ως προς την προβολή της Ηπείρου.  πρωτοβουλία φιλοξενίας   δημοσιογράφων και μπλόγκερς, δημιουργεί βάσιμες προσδοκίες για περαιτέρω δραστηριοποίηση των φορέων για την προσέλκυση Αμερικανών και Καναδών τουριστών στην περιοχή μας, καθώς οι πολλές εναλλακτικές προτάσεις που υπάρχουν και αναδείχτηκαν καλύπτουν μεγάλο εύρος ενδιαφέροντος τους. 

Την ευθύνη της αποστολής και του προγράμματος φιλοξενίας είχε η Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Ιουλία Μαρκούλα, ενώ την αποστολή συνόδευε  η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του γραφείου Ε.Ο.Τ. Βόρειας Αμερικής κ. Φαίη Γεωργούση, η οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη για τη φιλοξενία και τη συνεργασία  με την  Διευθύντρια Τουρισμού.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites