Ηχηρό μήνυμα για τη νίκη της ζωής στη μάχη με τον καρκίνο έδωσαν οι πολίτες της Πρέβεζας

Ηχηρό μήνυμα για τη νίκη της ζωής στη μάχη με τον καρκίνο έδωσαν οι πολίτες της Πρέβεζας οι οποίοι συμμετείχαν μαζικά στην ποδηλατική βόλτα που συνδιοργάνωσαν το απόγευμα της Κυριακής ο Δήμος Πρέβεζας ,ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΗΝΙΟΧΟΣ΅ ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ευπαθών ομάδων Φίλων Εθελοντών και Ιατρών Δήμου Πρέβεζας “ΜΑΖΙ” και η Τοπική Κοινότητα Πρέβεζας .
Σημείο συνάντησης ήταν η πλατεία Ανδρούτσου ενώ την εκκίνηση έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Αργυρός ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό και την υποστήριξή του στα άτομα που πάλεψαν με τον καρκίνο και βγήκαν νικητές, ευχαριστώντας θερμά όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία.
Εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες και ποδηλάτισσες απόλαυσαν την όμορφη βόλτα και κατέληξαν στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, όπου ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Νίκος Γεωργάκος τους υποδέχτηκε και αφού τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους εξέφρασε και αυτός τον θαυμασμό του στους νικητές της μάχης με τον καρκίνο , που η πίστη και το θάρρος τους τους οδήγησε να κερδίσουν τη δυσκολότερη μάχη της ζωής τους.
Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου και τις καθημερινές μικρές εξαρτήσεις από την κ. Μασκλαβάνου Χριστίνα Κλινική Ψυχολόγο-Εξαρτησιολόγο των ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Όνειρο ζωής». Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκε και η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου και ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού “Ηνίοχος” έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση του ποδηλάτου ενώ έγινε και ενημέρωση σχετικά με τα οφέλη της άθλησης ενάντια στον καρκίνο.
Ως αναμνηστικά της ξεχωριστής αυτής μέρας ο Δήμος μοίρασε καπέλα και σφυρίχτρες, ενώ σ τους συμμετέχοντες κληρώθηκαν και δώρα-προσφορές από τα καταστήματα ποδηλάτων της πόλης μας.
Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites