Τα δέντρα της Πρέβεζας προσφέρουν ανάσα στο καμένο Πελόπιο

Το 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας μέσω του περιβαλλοντικού προγράμματος «Τα δέντρα της Πρέβεζας προσφέρουν ανάσα στο καμένο Πελόπιο» αδελφοποιήθηκε με το Γυμνάσιο Πελοπίου και υλοποίησε αναδάσωση στο καμένο βουνό του χωριού από τις περσινές φωτιές του καλοκαιριού. Μέρος στη δράση πήραν 46 μαθητές της β ́γυμνασίου, οι 20 των οποίων ολοκλήρωσαν και παρουσίασαν project στο πολιτιστικό κέντρο «Μπαντούνειο» Πελοπίου.


Υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος ήταν οι Γιαννούλη Σοφία, Φιλόλογος και η Βαγγέλη Θάλεια, Μουσικός με τη συνδρομή των Παπαγεωργίου Βασιλικής και Τζανάκη Νικολέττας.


Στην ανακοίνωση του το 3ο Γυμνάσιο Πρέβεζας ευχαριστεί από καρδιάς  τον Δήμο Πρέβεζας και συγκεκριμένα τον Κουμπή Γρηγόριο, Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου και τον Ντόντορο Δημήτριο, Γεωπόνο για την παραχώρηση δενδρυλλίων καθώς και τους γονείς Μπανάκο Απόστολο και Γιαννούλη Ελένη για την παραχώρηση ελαιόδεντρων, τα οποία και φυτεύθηκαν από τα παιδιά σε διάφορα σημεία του καμένου βουνού.


Ευχαριστεί επίσης  τον Διευθυντή του Γυμνασίου Ρούγκα Δημήτριο, τον πρόεδρο της κοινότητας Πελοπίου Στασινόπουλο Δημήτριο και τον κοινοτικό σύμβουλο Χρυσανθακόπουλο Βασίλειο για την υποδοχή και την αμέριστη βοήθειά τους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πρόσληψη 35 ατόμων ΙΔΟΧ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων από τον Δήμο

05/08/2022, 11:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαιρετικές ερμηνείες από το κουαρτέτο εγχόρδων στο Βοτανικό Κήπο

05/08/2022, 11:24 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μικρά Ασία, η γη μας”  στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης 

05/08/2022, 10:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκινάει ο δεύτερος ψεκασμός του προγράμματος δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας

05/08/2022, 10:53 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σε αυτά τα σχολεία θα λειτουργήσει το νέο διευρυμένο Ολοήμερο σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία μέχρι 5:30μμ

04/08/2022, 1:00 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites