Καλαντζής: «Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί υποχρέωση αλλά και ευθύνη όλων»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Νικόλαος Καλαντζής, προέβη στο ακόλουθο μήνυμα: «Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον ορισμό της 5ης Ιουνίου κάθε έτους ως Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

  • Η προστασία του περιβάλλοντος, η ανάγκη για βιώσιμες πόλεις και η δημιουργία προϋποθέσεων για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, είναι υποχρέωση και ευθύνη όλων μας.
  • Ως δημοτική αρχή κατανοώντας απόλυτα την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος προσπαθούμε συνεχώς να την τοποθετούμε στο επίκεντρο των αποφάσεων και δράσεών μας.
  • Μόλις πριν από μερικές ημέρες βραβεύσαμε Σχολεία του Δήμου μας τα οποία συμμετείχαν στον Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης, που  υλοποιήθηκε για δεύτερη φορά φέτος. Επίσης δημιουργούμε το ‘πράσινο’ σημείο του Δήμου, δημοπρατούμε έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση όλων των αντλιοστασίων και του βιολογικού καθαρισμού, δημοπρατούμε την ενίσχυση του στόλου με έξι (6) ηλεκτροκίνητα οχήματα αλλά και την τοποθέτηση έξι σημείων φόρτισης. 
  • Η προσπάθεια αναβάθμισης με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, είναι διαρκής. 

Φροντίδα για το περιβάλλον σημαίνει πρωτίστως φροντίδα για τον άνθρωπο!».  

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας : Οι Όμιλοι αριστείας που θα λειτουργήσουν το τρέχον σχολικό έτος

23/09/2022, 3:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Ανακοίνωση -απάντηση του Δήμου Ζηρού σε ψευδείς καταγγελίες για αδέσποτα

23/09/2022, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για τις έκτακτες μεταθέσεις

23/09/2022, 3:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την εκπόνηση μελετών που αφορούν την ανάδειξη των μνημείων της νέας κεντρικής εισόδου της Νικόπολης

23/09/2022, 12:15 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι ανασκαφές στην Αρχαία Πανδοσία στο Καστρί

23/09/2022, 12:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

ΟΧΙ από το ΠΕΣΠΑ στην κατασκευή Φωτοβολταϊκών Πάρκων σε Θεσπρωτικό και Κρανιά

23/09/2022, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites