Πρέβεζα : Παρέμβαση της “Ανυπότακης Κίνησης” για το λουκέτο στην Παιδική Χαρά της Πλατείας Ανδρούτσου

 Τον Δήμαρχο Πρέβεζας επισκέφτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της Ανυπότακτης Κίνησης στα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας Ταξιάρχης Κωστόγιαννης (αφού πρώτα επισκέφτηκε για ενημέρωση την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και το Λιμενικό Ταμείο)  μεταφέροντας την απολύτως δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών για το λουκέτο που μπήκε και στην καινούργια Παιδική Χαρά της Πλατείας Ανδρούτσου, όπως συμβαίνει και σε πολλές Παιδικές Χαρές του Δήμου.

Ο Ταξιάρχης Κωστόγιαννης ζήτησε να ολοκληρωθεί χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή η διαδικασία πιστοποίησης  και να φύγει το λουκέτο. “Είναι ντροπή να υποχρεώνονται οι γονείς και τα παιδιά να πηδάνε πάνω από τα κάγκελα και τα σύρματα! Η Ανυπότακτη Κίνηση στα Χωριά και την Πόλη της Πρέβεζας θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο για τα μεγάλα προβλήματα των Παιδικών Χαρών (λουκέτα, εγκατάλειψη, κατάργηση,  έλλειψη πιστοποίησης), γιατί θεωρούμε πως το παιγνίδι, η ψυχαγωγία, το χαμόγελο, η δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου  είναι δικαίωμα όλων των παιδιών του Δήμου και δεν θα επιτρέψουμε την απεμπόλησή του” αναφέρει στην ανακοίνωση της η παράταξη.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σκληρά μέτρα κατά της λειψυδρίας ετοιμάζει η ΔΕΥΑ

05/06/2025, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυση σε βάρος της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου καταθέτει ο Νίκος Τζίμας

05/06/2025, 10:44 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πάτωσαν στην αξιολόγηση οι Δήμοι Πάργας, Πρέβεζας και Ζηρού

05/06/2025, 10:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ποδηλατάδα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πρέβεζας: Μια Γιορτή Χαράς και Συμμετοχής

19/05/2025, 11:48 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ακύρωση Σχολικών Αγώνων στην Πρέβεζα λόγω έλλειψης χρηματοδότησης

15/05/2025, 10:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δικαίωση Πολίτη (ΑΜΕΑ) από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για Μη Πρόσληψή του μέσω ΔΥΠΑ στο Δήμο Πρέβεζας

15/05/2025, 9:53 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαθητές του 4ου Γυμνασίου Πρέβεζας συμμετείχαν στο 14ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

15/05/2025, 9:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι Ξενώνες στρατού στα κενά στρατόπεδα της Πρέβεζας και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας …

15/05/2025, 6:17 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites