Πρέβεζα : Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο γλυπτό του Κώστα Πιέτα που κοσμεί την παραλία της Μπούκας στην Καστροσυκιά Πρέβεζας

Βανδαλισμοί και ζημιές διαπιστώθηκαν στο γλυπτό που κοσμεί την παραλία της Μπούκας στην Καστροσυκιά Πρέβεζας αφού αποκολλήθηκαν κομμάτια από τα εκατοντάδες που το αποτελούν.
Μερικά από αυτά βρέθηκαν από τον Κώστα Πιέτα, τον άνθρωπο που το φιλοτέχνησε, τριγύρω από το γλυπτό. Ο ίδιος τα περιμάζεψε ενώ αρκετά κομμάτια βρέθηκαν.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Πιέτα είπε πώς θα επιμεληθεί για την αποκατάσταση η οποία είναι εξαιρετικά δύσκολη αλλά και κοστοβόρα , αφού η βαφή του είναι ιδική να αντέχει σε συνθήκες κοντινές στην θάλασσα, επίσης στο σημείο δεν έχει παροχή ρεύματος και θα πρέπει να γίνει μια κάποια κινητοποίηση των τοπικών φορέων του πρώην Δήμου Ζαλόγγου για την αποκατάσταση της ζημιάς, αυτό θα απασχολήσει υπαλλήλους και μηχανήματα για κάποιες ώρες ενώ θα απασχολούνταν για την αποκατάσταση άλλον έργων του δήμου.

“Το γλυπτό αυτό έχει παραχωρηθεί και ανήκει στο Δήμο  Πρέβεζας ,δήμος όπως ξέρουμε όλοι είναι οι πολίτες που των απαρτίζουν, με αυτό το σκεπτικό λοιπόν ο “Σέρφερ” της Μπούκας που έχει γίνει ατραξιόν της παραλίας και πολύ επισκέπτες βγάζουν της αναμνηστικές φωτογραφίες τους, ανήκει σε όλους μας, εκτός όπως φαίνεται από κάποιους που δεν θέλουν να ανήκει σε όλους αλλά τα θέλουν όλα δικά τους ή δεν τους ενδιαφέρει το σύνολο” αναφέρει ο γλύπτης μετάλλων Κώστας Πιέτας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites