Πιστοποίηση 32 νέων στις Πρώτες Βοήθειες παρουσία του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου

Πιστοποίηση 32 νέων First Responders στο Νέο Εκπαιδευτικό Κέντρο Πιστοποίησης του KSL στην Πρέβεζα, Παρουσία του Δημάρχου της πόλης κ. Νικόλαου Γεωργάκου!

Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης της EDUACTION (Λεωφόρος Ιωαννίνων 45 | info@eduaction.gr) το οποίο παραχώρησε χωρίς οικονομική επιβάρυνση ο ιδιοκτήτης του κ. Άρης Σπυράκο, υλοποιήθηκε το πρώτο πιστοποιημένο σεμινάριο BLS της πόλης μετά την πανδημία, σε Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διασωστικό και Εκπαιδευτικό προσωπικό.

32 εξαιρετικοί ΝΕΟΙ First Responders (Πρώτοι Ανταποκρινόμενοι σε επείγοντα περιστατικά της Κοινότητας) πιστοποιήθηκαν χθες (Σάββατο, 07.05.2022) από το KSL σε συνεργασία με το European Resuscitation Council, με σκοπό να σώζουν ζωές μέσα και έξω από το Νοσοκομείο!

Η παρουσία του Δημάρχου ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ, ο οποίος στηρίζει χρόνια τώρα αντίστοιχες εθελοντικές προσπάθειες εκπαίδευσης ΠΑΙΔΙΩΝ και ΠΟΛΙΤΩΝ σε σχολεία και φορείς της πόλης, τονίζοντας την αναγκαία ανάπτυξη του Δικτύου Απινιδωτών AEDs της Πρεβέζης, με την υποστήριξη των εθελοντών εκπαιδευτών αλλά & των τεχνικών του Εθνικού Χάρτη Απινιδωτών https://kidssavelives.gr/aed/

Η Πρέβεζα πρέπει να συνεχίσει αυτόν τον αγώνα που βασίζεται στην ΠΡΟΛΗΨΗ. Μικροί και μεγάλοι πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα έγκαιρης αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στηρίζοντας το έργο των επαγγελματιών υγείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας, μέσω της ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και τοποθέτησης νέων Απινιδωτών σε κάθε γήπεδο, σχολείο, εκκλησία, πλατεία, υπηρεσία, κατάστημα – και άλλων πολυσύχναστων σημείων της όμορφης πόλης – γιατί η διάσωση μιας ζωής είναι ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

Θερμά Συγχαρητήρια στον Καρδιολόγο και Διευθυντή του νέου Κέντρου Πιστοποίησης KSL της Πρεβέζης κ. Πανταζής Δημήτρης, την υπεύθυνη πολλών εθελοντικών προγραμμάτων και δράσεων κ. Βάσω Φλουδα , τους 15 περίπου χαμογελαστούς – ικανότατους εκπαιδευτές οι οποίοι συμμετείχαν με ανθρωπιστικά κίνητρα, για την άρτια οργάνωση και υλοποίηση του σεμιναρίου – ήταν μια ΥΠΕΡΟΧΗ εκπαιδευτική εμπειρία!

Στο σεμινάριο συμμετείχε και ο Αναστάσης Στεφανάκης, εκπαιδευτής και συνιδρυτής του ανθρωπιστικού οργανισμού KSL, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες συμμετείχε σε αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη και Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Θέλεις να μάθεις κι εσύ
ΝΑ ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ;

Βρες εδώ ότι πρόγραμμα σου ταιριάζει:
https://kidssavelives.gr/ekpaideusi/

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην EDUACTION που παραχώρησε χωρίς οικονομική επιβάρυνση τους χώρους!

Η EDUACTION είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια βίου Μάθησης από το Υπουργείο παιδείας, που έχει ως σκοπό την μετάδοση γνώσεων, δεξιοτήτων και στάσεων-συμπεριφορών στο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, με την αποτελεσματική αξιοποίηση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών και της φιλοσοφίας της δια-βίου μάθησης.

Παρέχουν επαγγελματική εκπαίδευση ενηλίκων σχεδόν σε όλα τα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites