Και επίσημα νέα αρχή για την ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή στην ΔΕΥΑ Πρέβεζας έκαναν σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας, οι οποίοι βρέθηκαν στη ΔΟΥ Πρέβεζας, για την συνομολόγηση του συμβολαίου χρηματοδότησης των δύο μεγάλων πράξεων που αφορούν έργα, προμήθειες και μελέτες της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ + ΦΠΑ, ενταγμένων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα στο γραφείο του Διευθυντή της ΔΟΥ κ. Τραχανά ο οποίος ήταν παρών ως εκπρόσωπος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της συμβολαιογράφου κας Χαράς Λαμπροπούλου – Βουκελάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από τα υποέργα των δύο πράξεων είναι ήδη υπό δημοπράτηση, ενώ η υλοποίηση των συγκεκριμένων πράξεων σηματοδοτεί την αρχή ενός πολύ φιλόδοξου προγραμματισμού της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης της πόλης καθώς και την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites