Και επίσημα νέα αρχή για την ΔΕΥΑ Πρέβεζας

Το πρώτο βήμα για μια νέα αρχή στην ΔΕΥΑ Πρέβεζας έκαναν σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Φώτης Ζέρβας, οι οποίοι βρέθηκαν στη ΔΟΥ Πρέβεζας, για την συνομολόγηση του συμβολαίου χρηματοδότησης των δύο μεγάλων πράξεων που αφορούν έργα, προμήθειες και μελέτες της ΔΕΥΑ Πρέβεζας, συνολικού προϋπολογισμού 8 εκατομμυρίων ευρώ + ΦΠΑ, ενταγμένων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα στο γραφείο του Διευθυντή της ΔΟΥ κ. Τραχανά ο οποίος ήταν παρών ως εκπρόσωπος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της συμβολαιογράφου κας Χαράς Λαμπροπούλου – Βουκελάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από τα υποέργα των δύο πράξεων είναι ήδη υπό δημοπράτηση, ενώ η υλοποίηση των συγκεκριμένων πράξεων σηματοδοτεί την αρχή ενός πολύ φιλόδοξου προγραμματισμού της ΔΕΥΑ Πρέβεζας για την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης της πόλης καθώς και την βελτίωση των υποδομών ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από αυτοκίνητο σε περιοχή της Πρέβεζας

02/07/2022, 12:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ απέκλεισαν χώρο για την προστασία φωλιάς καρέτα – καρέτα στο Μονολίθι

02/07/2022, 11:07 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα μετατρέπεται σε “Έξυπνη” πόλη – Ποιες είναι οι πρώτες παρεμβάσεις που έγιναν

02/07/2022, 10:31 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Μωβ κάδοι στον Δήμο Πάργας – Ξεκίνησε η ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ρούχων

01/07/2022, 1:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποίησε η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού Κόλπου

01/07/2022, 1:23 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Παρέμβαση του Δημάρχου Πάργας για την κακή λειτουργία των δομών υγείας της περιοχής

01/07/2022, 1:16 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites