Ιαβέρης : Πρώτη αιτία θανάτου στους νέους ανθρώπους τα τροχαία δυστυχήματα

Μια επιτυχημένη- τόσο από πλευράς περιεχομένου όσο και από προσέλευσης κόσμου- ημερίδα με θέμα την ασφαλή οδήγηση , διοργάνωσε η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου.


Ομιλητής ήταν ο εκπαιδευτής του Κ.Ο.Κ Τάσος Μαρκουϊζος, γνωστός ως Ιαβέρης, ο οποίος παρουσίασε τα βασικά προβλήματα , τα λάθη που κάνουμε όλοι καθώς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να “θωρακίσουμε” τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας από τη μάστιγα των τροχαίων.


Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Νέας Ενωσης Ξενοδόχων Πρέβεζας Πολύκαρπος Χαλκίδης ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον ομιλητή για την ανταπόκρισή του στην πρόσκληση της Ενωσης, υπογραμμίζοντας ότι όλοι οφείλουμε να προστατεύσουμε κυρίως τους νέους και τα παιδιά από συμπεριφορές που μπορούν να προκαλέσουν τροχαία δυστυχήματα και να γίνουν αφορμή να χαθούν αναίτια ανθρώπινες ζωές.


Χαιρετισμό επίσης απεύθυναν ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός , ο δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς ,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης ενώ χαιρετισμό έστειλε και ο βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης.


Επίσης παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Καραγκούνης, ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Περικλής Σούρλας,ο υποδιοικητής της Π.Υ Πρέβεζας Βασίλης Βασιλόπουλος , ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φώτης Ζέρβας, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Πρέβεζας Μάκης Μπενετάτος , Καμαρίνας Θοδωρής Δράκος, Λούρου Σπύρος Γκούρας, οι διευθυντές Α/θμιας Εκπαίδευσης Γιώργος Μότσιος και Β/ ́θμιας Απόστολος Κατσανάκης, εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων, γονέων και κηδεμόνων , μαθητές κλπ.

Ο ομιλητής με τον μοναδικό τρόπο του παρουσίασε τροχαία που έχουν συγκλονίσει την κοινή γνώμη ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της εκπαίδευσης και των βιωμάτων που “ εισπράττουν” τα παιδιά από τους γονείς τους.


Ο Ιαβέρης επίσης χαρακτήρισε αναγκαιότητα την αυστηροποίηση των ποινών σε όσους προκαλούν τροχαία ενώ υπενθύμισε ότι τα τροχαία δυστυχήματα είναι πρώτη αιτία θανάτου στους νέους ανθρώπους, σε ηλικίες από μίας ημέρας μέχρι 29 ετών.
Η ημερίδα την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος Αθηνά Παππά ολοκληρώθηκε με συζήτηση και ερωτήματα που έθεσε το κοινό.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites