Συνάντηση των «Ηπειρωτών Αστυνομικών» με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνέχεια Εθιμοτυπικών συναντήσεων γνωριμίας του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, όπου έγιναν δεκτοί μετά από αίτημά τους, από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, επισκέφθηκε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπου έτυχαν εγκάρδιας υποδοχής από τον κο Υπουργό καθώς και από την κα Κωνσταντία Κορώνη, Αντιστράτηγο ε.α, Διευθύντρια του Γραφείου Υπουργού.

Ο Πρόεδρος, Γεώργιος Λάκκας, απευθυνόμενος στον κο Υπουργό, αφού τον ευχαρίστησε για την πραγματικά πολύ θερμή υποδοχή, τον ενημέρωσε για τις Δράσεις και τους Στόχους που έχει θέσει για το επόμενο χρονικό διάστημα ο Σύλλογος.

Επίσης, τον ενημέρωσαν για την ιδιαιτερότητα της Φύσης του Συλλόγου , ως Λαογραφικός & Πολιτιστικός, καθώς θεωρούν πως το λειτούργημα πού ασκούν ως Αστυνομικοί σε συνδυασμό με την προσπάθεια τους, αναδεικνύονται αμφότερα μέσα από τον Σύλλογο & τις δράσεις τους…

Από την μεριά του, ο κος Υπουργός αφού δέχθηκε & χαιρέτισε ξεχωριστά κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο γραφείο του, τους καλωσόρισε, τους άκουσε προσεκτικά, και με το πέρας της ενημέρωσης που του έγινε για την Ιστορία, το έργο μας & τις δράσεις τους, δήλωσε ενθουσιασμένος για την πραγματικά ιδιαίτερη Φύση του Συλλόγου ….

Ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στους στόχους τους και τους διαβεβαίωσε ότι θα σταθεί δίπλα τους & αρωγός σε κάθε προσπάθεια τους δηλώνοντας παρών σε κάθε εκδήλωση που προγραμματίζεται για το αμέσως επόμενο διάστημα.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites