Στην Πρέβεζα το Συνέδριο της Ένωσης Δημοτικών Μ.Μ.Ε

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρτίου ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Νικολάου Γεωργάκου, με τον πρόεδρο της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας και Αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Νικολάου Ζεϊμπέκη, με τη συμμετοχή και του Προέδρου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας κ. Λεωνίδα Αργυρού.

Κατά την συνάντηση εργασίας επιβεβαιώθηκε η απόφαση που λήφθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ξάνθη, για την πραγματοποίηση του τακτικού συνεδρίου των δημοτικών μέσων ενημέρωσης όλης της χώρας, το προσεχές φθινόπωρο στην Πρέβεζα, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος ξενάγησε τον Πρόεδρο της Ένωσης στο δημοτικό ραδιόφωνο Πρέβεζας και τον ενημέρωσε για το πολυσχιδές έργο που παρουσιάζει η επιχείρηση στην τοπική κοινωνία τα τελευταία 30 χρόνια λειτουργίας της και συζητήθηκαν καλές πρακτικές το πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί τα δύο τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία της Ένωσης, ενώ οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του τακτικού ετήσιου συνεδρίου να πραγματοποιηθεί 2  με 4 Σεπτεμβρίου 2022 στην Πρέβεζα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Ζεϊμπέκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την πρόσκληση και την αβραμιαία φιλοξενία και σε δηλώσεις του σημείωσε ότι: «Η Ένωση δημιουργήθηκε πριν από 2,5 χρόνια με στόχο να λειτουργήσει αλληλέγγυα και υποστηρικτικά προς όλα τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης της χώρας. Αυτό κάνουμε, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και ερχόμαστε στην Πρέβεζα τον προσεχή Σεπτέμβριο όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τα 30 χρόνια λειτουργίας του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πρέβεζας. Να δηλώσουμε την υποστήριξή μας στο σταθμό και να επιβεβαιώσουμε στην τοπική κοινωνία της Πρέβεζας και της Ηπείρου ότι η Ένωση, θα συνεχίσει με την ίδια θέρμη να εργάζεται, για την ενδυνάμωση και την επίλυση ζωτικών προβλημάτων των μελών της, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών που εκπροσωπούμε». 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νικόλαος Γεωργάκος σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την υποστήριξη και την έμπρακτη βοήθεια, που παρέχει η Ένωση στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Πρέβεζας, υπογραμμίζοντας ότι: «Φέτος  θα υποδεχτούμε στις αρχές του Σεπτέμβρη στην πόλη μας, αντιπροσωπείες από όλα τα Δημοτικά Ραδιόφωνα της χώρας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, στα πλαίσια και του τακτικού συνεδρίου της Ένωσης, τα 30 χρόνια λειτουργίας του δημοτικού μας Ραδιοσταθμού. Ενός ραδιοφώνου που δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά προς τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης της πόλης και της Περιφέρειάς μας, αλλά υποστηρικτικά. Έχει καθαρά ενημερωτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα και με την διοργάνωση του συνεδρίου που θα φιλοξενήσουμε, στοχεύουμε στην ενίσχυση της εξωστρέφειας της Πρέβεζας. Με όχημα λοιπόν το δημοτικό μας ραδιόφωνο, η Πρέβεζα, το τουριστικό προϊόν της περιοχής και η τοπική πολιτιστική δημιουργία των φορέων της πόλης μας, θα ταξιδέψει και θα γίνει γνωστή σε όλη την χώρα από την Ορεστιάδα ως το Καστελόριζο μέσα από την Ένωση και τα δημοτικά ραδιόφωνα και της τηλεοράσεις μέλη της. Είμαστε έτοιμοι για την μεγάλη γιορτή του δημοτικού μας ραδιοσταθμού, που θα είναι γιορτή της πόλης μας».  

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites