Στην έκθεση Food Expo 2022 συμμετείχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας

Στην έκθεση Food Expo παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας στα πλαίσια του έργου AUTHENTIC OLIVE NET, το οποίο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «Interreg Greece-Italy 2014-2020» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Μπούρη Ιωάννη, την Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας για τον νομό Πρέβεζας κα Αγγελική Κωνσταντινίδη και την Project Manager  του έργου κα Σακαλάκη Σταυρούλα.

            Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Food Expo 2022 διοργανώθηκε εκδήλωση στην αίθουσα C2 για την πορεία και τα αποτελέσματα του έργου στο οποίο το Επιμελητήριο της Πρέβεζας συμμετέχει ως Επικεφαλής Εταίρος και στην οποία έλαβαν μέρος πλήθος ελαιοκομικών επιχειρήσεων καθώς και επισκεπτών.

            Ο κ. Μπούρης Ιωάννης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε για τα οφέλη του συγκεκριμένου έργου  και διατύπωσε την εκτίμησή ότι το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλλει στην προώθηση και ενδυνάμωση της συνεργασίας με την απαραίτητη δικτύωση των επιχειρήσεων του ελαιοκομικού κλάδου. Επίσης, υπερθεμάτισε υπέρ της υπεραξίας που θα επιτευχθεί στην αγοραστική δυναμική των τοπικών ελαιόλαδων της Πρέβεζας στις αγορές του εσωτερικού  και εξωτερικού συμβάλλοντας έτσι στη συνολική ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.        


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites