Συνεχίζει με νίκη ο ΠΑΣ στο πρωτάθλημα

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΥΔΡΙΟΥ 2-0

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, κερδίζοντας και τον Οδυσσέα Νυδριού με 2-0 (ίδιο αποτέλεσμα και στον α’ γύρο), στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα από την αρχή του παιχνιδιού, προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα.

Οι προσπάθειες έγιναν αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αφού Μερτζάνι, Σιδέρης και Corentin, είχαν ευκαιρίες αλλά στην τελική προσπάθεια δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο προπονητής του ΠΑΣ όρθιος συνέχισε να φωνάζει και να δίνει οδηγίες στους παίκτες του, με αποτέλεσμα η εκπληκτική ασίστ πάσα του Φώτη Σιδέρη στον Corentin, στο 26ο λεπτό και με εκπληκτικό τελείωμα ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο όσες φάσεις δημιούργησαν δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Πρέβεζα, προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματά του, προκειμένου να σφραγίσει γρήγορα τη νίκη, με τον Φώτη Σιδέρη, Corentin και Μερτζάνι να δημιουργούν, αλλά να μην εκτελούν.

Στο 83ο λεπτό ο Μπαρλαγιάννης που είχε περάσει ως αλλαγή στο 58ο λεπτό σημείωσε το 2-0 με εκπληκτικό πλασέ, τελειώνοντας έτσι το θέμα νίκης για τον ΠΑΣ.

Μετά το τέλος του ΠΑΣ ο προπονητής του ΠΑΣ Άγγελος Μπέκας δήλωσε: ’’Συνεχίζουμε την καλή μας προσπάθεια και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συγχαρητήρια σε όλος τους παίκτες της ομάδας που κατάφεραν και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης΄΄.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Τσόγκας, Στρακαντούνας

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Λεόπουλος, Ράμμος, Καταγιώργος, Κώστας, Τουλκερίδης, Σκαμνέλος, Σιδέρης (86ο Στεμπάρι), Τριάντος (58ο Μπαρλαγιάννης), Μερτζάνι (80ο Πόποτας), Corentin.

Οδυσσέας Νυδριού (Χρήστος Βάννας): Πολίτης, Θειακός (46ο Γεωργάκης), Νάνος (80ο Λάζαρης), Καταγής, Ρεκατσίνας (68ο Ζάτσε), Βάννας, Γαζής Ν., Βουλγαρίδης (84ο Νάστος), Γαζής Σ, (68ο Σκέμπις), Καρέλης, Βρεττός,

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites