Συνάντηση με τους κατοίκους στο Άνω Κοτσανόπουλο πραγματοποίησε κλιμάκιο της “Ανάπτυξης Τώρα”

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”, στο πλαίσιο του θεσμικού της ρόλου και υλοποίησης της απαραίτητης διαβούλευσης για τη διαμόρφωση του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Πρέβεζας για την επόμενη επταετία, ξεκίνησε από το Σαββακύριακο που μας πέρασε συναντήσεις με κατοίκους των χωριών του Δήμου.

Κλιμάκιο της “Ανάπτυξης Τώρα” αποτελούμενο από τον επικεφαλής της παράταξης Γιώργο Νίτσα, τον δημοτικό σύμβουλο Ιωσήφ Στύλο και το μέλος της παράταξης Σταύρο Μιχάλη, πραγματοποίησε συνάντηση με τους κατοίκους στο Άνω Κοτσανόπουλο.

Το κλιμάκιο της “Ανάπτυξης Τώρα” άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των κατοίκων, τα κατέγραψε και διαπίστωσε για ακόμη μια φορά τη δυστοκία και την αδιαφορία της δημοτικής αρχής να δώσει σοβαρές λύσεις. Δεσμεύτηκε πως θα μεταφέρει τα προβλήματα με θεσμικό τρόπο και στο δημοτικό συμβούλιο.

Παράλληλα ο επικεφαλής της “Ανάπτυξης Τώρα” Γιώργος Νίτσας, ανέλυσε διεξοδικά τη στρατηγική της παράταξης για τις κοινότητες του Δήμου Πρέβεζας και το σχεδιασμό που θα υλοποιηθεί, όταν δοθεί η εμπιστοσύνη της διακυβέρνησης του Δήμου στην παράταξή του.

Στον υπό διαμόρφωση Στρατηγικό Σχεδιασμό εξάλλου της παράταξης υπάρχει ενότητα με τίτλο “Ζωντανά χωριά στο Δήμο Πρέβεζας”, με προτάσεις για το ξεχωριστό τεχνικό πρόγραμμα των κοινοτήτων, τη διαχείριση της ΣΑΤΑ και προτάσεις για το δημογραφικό και την άρση των ενδημοτικών ανισοτήτων για να ζωντανέψουν και πάλι οι κοινότητες του Δήμου.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο οι επισκέψεις σε κοινότητες του Δήμου και οι συναντήσεις με κατοίκους θα συνεχιστούν.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Χωρίς φως το Βαθύ λόγω βλάβης

24/11/2022, 9:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΑΕΝ υποδέχεται τους νέους της σπουδαστές στην Σχολή Πλοιάρχων Πρέβεζας

24/11/2022, 9:34 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Δήμος Πρέβεζας “ταξίδεψε” στην έκθεση  Philoxenia 

24/11/2022, 9:27 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η “Ανάπτυξη Τώρα” ψάχνει προγραμματική σύγκλιση με δημοτικές παρατάξεις, πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς

24/11/2022, 9:07 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάργα : Προσωρινός ανάδοχος για την υλοποίηση συστημάτων Smart Cities ύψους 1.493.000 €

23/11/2022, 11:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας τιμά την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

23/11/2022, 11:31 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites