Παύλος Φραγκούλης : Κάντε τις ενέργειες που πρέπει για να μην γραφτούμε όλοι με τα πιο μελανά γράμματα στην Ιστορία της Πρέβεζας

Την άποψη ότι ο Νόμος Κεραμέως είναι ένα πρόβλημα, δεν είναι η αιτία, είναι όμως η αφορμή για να ζητήσουν οι καθηγητές του Τμήματος Λογιστικής την μεταφορά του από την Πρέβεζα στα Γιάννενα, εξέφρασε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε Πρέβεζας, Παύλος Φραγκούλης, στο Δημοτικός Συμβούλιο Πρέβεζας.

Ο Παύλος Φραγκούλης εξέφρασε επίσης την δυσαρέσκεια του, αλλά όχι την έκπληξη του για το ότι  μια ακόμη φορά, έγινε καταμερισμός ευθυνών.

“Ακούσαμε για κομματικοποιημένες αποφάσεις, αλλά όχι για πολιτικοποιημένες. Σαφώς κα το ζήτημα αυτό είναι πολιτικό. Δεν είναι όμως κομματικό. Σαφώς και ο νόμος Κεραμέως που ακούγεται συνεχώς εδώ μέσα, είναι ένα πρόβλημα, δεν είναι η αιτία, είναι η αφορμή. Ο νόμος Κεραμέως δεν είναι μόνο η βάση εισαγωγής, στο πολυνομοσχέδιο που είχε κατατεθεί τότε, υπάρχει και ο περιορισμός στον αριθμό δήλωσης σχολών. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό, διότι αν το Τμήμα Λογιστικής και  Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα, υπάρχει και σε άλλη πόλη η οποία είναι πιο θελκτική για τους φοιτητές, γιατί μιλάμε για παιδιά 18-20 ετών. Όλοι έχουμε περάσει από την διαδικασία δήλωσης μηχανογραφικού και ας μην γελιόμαστε η μεγαλύτερη μας ικανοποίηση να μην δηλώσουμε μόνο τις 5-10 σχολές που προτιμούμε στις πόλεις που εμείς προτιμούμε, αλλά να μπορούμε να δηλώσουμε και κάποιες άλλες παρεμφερείς ώστε να πάμε να σπουδάσουμε. Στο νόμο Κεραμέως θα πρέπει να βάλουμε κι αυτό το μυαλό μας όχι μόνο την ελάχιστη βάση εισαγωγής. Η Ελάχιστη Βάση εισαγωγής, κρίνεται, επικρίνεται και κατακρίνεται ανάλογα με την ιδεολογική ταυτότητα του καθενός” ανέφερε στην τοποθέτηση του ο Παύλος Φραγκούλης και πρόσθεσε  “Άκουσα με μεγάλη μου δυσαρέσκεια ότι η επιτροπή που δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο για το ίδιο θέμα, δεν λειτούργησε. Είναι μεγάλο λάθος μια πολυκομματική επιτροπή, μία κοινωνική επιτροπή να μην λειτουργεί όταν είναι για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα. Εδώ μέσα δεν υπάρχει Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ. Εδώ μέσα υπάρχει το μέλλον της Πρέβεζας. Κάντε τις ενέργειες που πρέπει για να μην γραφτούμε όλοι εδώ μέσα, με τα πιο μελανά γράμματα στην Ιστορία της Πρέβεζας. Και αν ευθύνεται κάποιος που η έδρα δεν θωρακίστηκε εδώ, αντίστοιχα ευθυνόμαστε για το ότι συνεδριάζουμε για αποφύγουμε το τι θα γίνει και όχι για να αποφασίσουμε το τι θα γίνει. Αυτές οι συνεδριάσεις έπρεπε να είχαν γίνει ένα δυο χρόνια πριν και επειδή πέρασα ένα γεγονός που όλοι γνωρίζετε, το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites