Ο Παύλος Φραγκούλης για το τμήμα Λογιστικής : Τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται στις πλάτες των Πρεβεζάνων

Επιστολή στους Βουλευτές του Νομού Πρέβεζας Στέργιο Γιαννάκη και Κώστα Μπάρκα, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτο Ιωάννου, τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλο Αλμπάνη απέστειλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε Πρέβεζας Παύλος Φραγκούλης.

Στην επιστολή του αυτή αναφέρει:

“Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 συνεδρίασε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων(και όχι Πανεπιστημίου Ηπείρου όπως θα έπρεπε) για το μέλλον του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής με έδρα την Πρέβεζα. Μετά το πέρας της συνεδρίασης αποφασίστηκε με πλειοψηφία (22 υπέρ , 8 κατά και 2 λευκά) η μεταφορά του τμήματος στα Ιωάννινα! Μετά την απόφαση αυτή η Πρέβεζα βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απομόνωση, η οικονομία της δέχεται ισχυρό αν όχι ανεπανόρθωτο πλήγμα, με την τοπική κοινωνία να “βράζει” με την ανεκδιήγητη αυτή απόφαση! Είναι απορίας άξιο πως ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Αλμπάνης Τριαντάφυλλος αλλά και η Σύγκλητος του Ιδρύματος έλαβαν αυτή την απόφαση (για την οποία και πρέπει να λογοδοτήσουν) αγνοώντας τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και τη γνώμη της τοπικής κοινωνίας! Εύλογα γεννιούνται ερωτήματα όπως, τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται στις πλάτες των Πρεβεζάνων αλλά και τι ψηφοθηρικοί λόγοι κρύβονται πίσω από την επαίσχυντη απόφαση! Περιμένουμε λοιπόν από εδώ και πέρα τις ενέργειες σας, ώστε να μην γράψετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ για την Πρέβεζα επί των ημερών των θητειών σας!”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μήνυμα του Κώστα Μπάρκα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου 

19/05/2022, 11:18 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλαντζή για τα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ποντίων

19/05/2022, 9:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεργασία μεταξύ Επιμελητηρίου Πρέβεζας και Ερευνητικού Εργαστηρίου Λογιστικής & Ελεγκτικής

19/05/2022, 9:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δύο συμβασιούχους γεωπόνους θα προσλάβει η ΔΑΟΚ Πρέβεζας

19/05/2022, 9:20 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Η Φλόγα της Μνήμης” άναψε στην Πρέβεζα – Λαμπαδηφορία για την Παγκόσμια αναγνώριση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

19/05/2022, 9:12 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μείωση στην πίεση του νερού λόγω εργασιών της ΔΕΗ στο χώρο των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΠ

19/05/2022, 8:49 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites