Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ‘’έριξε΄΄ τον Απόλλων Πάργας από τον θρόνο του

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ – ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 3-4

Σε ένα παιχνίδι με 7 υπέροχα τέρματα, μία κόκκινη κάρτα (Απόλλων Πάργας), 14 κίτρινες (6 Απόλλων Πάργας – 8 ΠΑΣ Πρέβεζα) και ένταση στο τέλος, ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ‘’έριξε’’ από τον θρόνο του τον Απόλλων Πάργας στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής, στο γήπεδο της Αγιάς, κερδίζοντάς τον με 4-3.

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με αριστερό σουτ του Βασίλη Τριάντου μέσα από την περιοχή, κάνοντας το 0-1.

Στο 31ο λεπτό μετά την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φώτη Σιδέρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Άρης Πόποτας βρέθηκε στην τροχιά της μπάλας και με κεφαλιά έκανε το 0-2 για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ένα εξίσου πανέμορφο τέρμα από τον Σπύρο Νικολαού στο 35ο λεπτό, μειώνοντας σε 1-2.

Ωστόσο ο ΠΑΣ Πρέβεζα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη πριν το τέλος του ημιχρόνου, αφού στις καθυστερήσεις και πάλι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού Φώτη Σιδέρη και πάλι ο Άρης Πόποτας στην τροχιά της μπάλας και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-3 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να τρέξουν γρήγορα και να πετύχουν ένα τέρμα, προκειμένου να μειώσουν.

Όμως το Highlights του αγώνα έγινε στο 63ο λεπτό όταν ο Μπαρλαγιάννης από την δεξιά πλευρά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του κάνοντας μια σέντρα (έτοιμο τέρμα) για τον Corentin, ο οποίος με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-4 για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Από εκεί και πέρα η κούραση και οι τραυματισμοί παικτών του ΠΑΣ Πρέβεζα, έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Πάργας να το εκμεταλλευτεί και να ανέβει στην επίθεση.

Έτσι στο 71ο με ατομική προσπάθεια ο Τουρμούσογλου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ, κάνοντας το 2-3.

Το τελικό 3-4 ήρθε στις καθυστερήσεις για τον Απόλλων Πάργας και πιο συγκεκριμένα στο 94ο λεπτό με την κεφαλιά του Σπύρου Νικολάου.

Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ παικτών των δύο ομάδων, ενώ με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε.

Ο διαιτητής της συνάντησης Νίκος Ρούσος, είχε ένα δύσκολο έργο, αφού η ένταση και το πάθος των ποδοσφαιριστών τον ανάγκασε να δείξει μία φορά απευθείας την κόκκινη κάρτα στην λήξη του αγώνα στον Σουλιώτη που είχε περάσει ως αλλαγή, και 14 φορές συνολικά να δείχνει την κίτρινα κάρτα.

Διαιτητής: Ρούσος Ν.

Βοηθοί: Νάστος Ζ.,- Τσόγκας Α.

Απόλλων Πάργας (Βέρμπης Ελευθέριος): Κωνσταντάκος, Μπέλλος (87ο Σουλιώτης), Διαμάντης, Πάκος, Βασιλείου, Νικολάου, Παπαρούνας, Ιωακειμίδης, Τουρμούσογλου, Γκόλιας, Κουλούρης (46ο Γεωργάκης).

ΠΑΣ Πρέβεζα: (Μπέκας Άγγελος): Κώτσης, Μπαρλαγιάννης (98ο Στεμπάρι), Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Τουλκερίδης, Σιδέρης, Τριάντος, Corentin, Πόποτας (91ο Βάλβης), Σκαμνέλος.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites