Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Tροφίμων και Ποτών Alimentaria Barcelona 2022

Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Tροφίμων και Ποτών Alimentaria Barcelona 2022, η οποία θα λάβει χώρα μεταξύ 04-07 Aπριλίου 2022 στη Βαρκελώνη.

Πρόκειται για μια σημαντική διεθνή έκθεση, με στόχο την ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των ηπειρωτικών προϊόντων, την τόνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

Στη συγκεκριμένη έκθεση θα εκθέσουν τα προϊόντα τους 5000 επιχειρήσεις από 70 χώρες και θα παρευρεθούν 152.000 εμπορικοί επισκέπτες, από τους οποίους 45.000 είναι διεθνείς αγοραστές.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την δήλωση συμμετοχής είναι τα προϊόντα να παράγονται εντός της Περιφέρειας Ηπείρου, να είναι πιστοποιημένα και να υπάρχει δυναμική εξαγωγών.

Το ενοίκιο των περιπτέρων και η μεταφορά των προϊόντων, επιβαρύνουν οικονομικά την Περιφέρεια Ηπείρου.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως, το αργότερο ως τις 22-02-2022 στo email: s.fouki@php.gov.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν στo τηλέφωνο 26510-87151 (κ. Σοφία Φούκη).


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ημερίδα για την προστασία των ζώων από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου 

19/05/2025, 12:09 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Για τη διαχρονική προσφορά του στην ιατρική επιστήμη και τη δημόσια υγεία τιμήθηκε ο Γιάννης Γουδέβενος

15/05/2025, 10:25 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΙΡΟΣ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες φέρνει και στην Ήπειρο η κακοκαιρία INES

15/05/2025, 5:58 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αφαίρεσε χρυσό σταυρό από νοσηλευόμενη 

18/12/2024, 3:16 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2025

17/12/2024, 7:51 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Πούλησε αλκοόλ σε ανήλικους μαθητές εκδρομής – Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος καταστήματος και ο υπεύθυνος καθηγητής

13/12/2024, 2:18 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο Ταμείο Ανάκαμψης το Δίκτυο Μονοπατιών Δήμων Ζαγορίου, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου

05/12/2024, 10:37 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Παρέμβαση του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων για παράνομες κατασκηνώσεις στις Δρακόλιμνες της Ηπείρου

03/12/2024, 3:21 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites