Ψάχνει για “σανίδες σωτηρίας” ο Δήμαρχος – Άρχισε η γκρίνια στο “στρατόπεδο” του Νίκου Γεωργάκου

Εικόνα κατάρρευσης παρουσιάζει η Δημοτική Αρχή μετά την αποχώρηση και ανεξαρτητοποίηση δύο πολύ σημαντικών Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης του “Δήμου της Καρδιάς μας”.

Ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Νίκου Γεωργάκου, Δημήτρης Καραμανίδης και η μοναδική γυναίκα δημοτική σύμβουλος Αθηνά Κωνσταντάκη, είναι δύο απώλειες ηχηρές που “χτυπούν καμπανάκι” και καταδεικνύουν την πρόωρη σήψη της Δημοτικής Αρχής, 2,5 μόλις χρόνια από την στιγμή που ανέλαβε τον Δήμο Πρέβεζας, ενώ μεγάλο πρόβλημα για τον Δήμαρχο προκύπτει και από την διακοπή της συνεργασίας με την παράταξη του Βαγγέλη Ροπόκη “Δημοτική Ανατροπή”.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η παράταξη του Δημάρχου καλείται να ασκήσει καθήκοντα έχοντας χάσει την ισχνή πλειοψηφία που διέθετε, καθώς πλέον, έχει τον ίδιο αριθμό δημοτικών συμβούλων με την παράταξη του πρώην Δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη.

Βέβαια, τα νομοθετήματα της κυβέρνησης μπορεί να δίνουν κάποιες μικρές λύσεις σε αυτές τις περιπτώσεις, ωστόσο ένα είναι σίγουρο. Η Δημοτική αρχή, χωρίς καμία πλειοψηφία, θα περάσει “δια πυρός και σιδήρου” το επόμενο διάστημα.

Γνωρίζοντας καλά ότι αυτό πλήττει την παράταξη του και επικοινωνιακά, ο Δήμαρχος Πρέβεζας αναζητά εδώ και μέρες “σανίδες σωτηρίες” που θα τον βοηθήσουν να γυρίσει το κλίμα, όμως ούτε αυτό φαίνεται να είναι μια εύκολη υπόθεση για τον Νίκο Γεωργάκο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Δήμαρχος Πρέβεζας έχει στρέψει την προσοχή του σε τρία πρόσωπα που ο ίδιος θεωρεί ότι βρίσκονται πιο κοντά του και θα δώσουν στην παράταξη του το “φιλί της ζωής” για το επόμενο διάστημα.  Όμως και τα τρία πρόσωπα φαίνεται να έχουν θέσει ως όρο, την τοποθέτηση τους σε έμμισθες θέσεις. Ειδικά, οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα χρειαστεί να προδώσουν τις παρατάξεις τους και τους επικεφαλής τους, για να σώσουν τον Δήμαρχο… Είναι σχεδόν βέβαια ότι δεν θα το κάνουν χωρίς κανένα αντάλλαγμα!

Αυτό έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλη γκρίνια στο “στρατόπεδο” Γεωργάκου, το οποίο δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι τις πιθανές μεταγραφές!

Τα προβλήματα ξεπηδούν σαν την “Λερναία Ύδρα” για τον Δήμαρχο Πρέβεζας, που χωρίς να έχει επιδείξει κανένα ουσιαστικό έργο,  φαίνεται αδύναμος να γυρίσει το βαρύ κλίμα των τελευταίων ημερών, ενώ ακόμα και αν καταφέρει να ισορροπήσει κάπως την κατάσταση, η εικόνα που θα παρουσιάζεται θα είναι επίπλαστη!

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Υπήρχε και συνεργός στην υπόθεση με τα “μάγια” – Ταυτοποιήθηκε από την της Ασφάλεια

24/04/2024, 11:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναδείχτηκε ο οριστικός ανάδοχος για το έργο ανακαίνισης- εκσυγχρονισμού Νοσοκομείου Πρέβεζας

23/04/2024, 11:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

«Μια ιστορία για το ταξίδι της γραφής και του βιβλίου» ταξίδεψε στο 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας

23/04/2024, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Τμήμα Πρέβεζας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων πραγματοποιεί εκδήλωση και σας προσκαλει

23/04/2024, 10:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλωνίζει στο Μαξίμου ο Καββαδάς – Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό για τον αγωγό ύδρευσης Πρέβεζας – Άρτας – Λευκάδας

23/04/2024, 10:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η 24χρονη γάτα που ήθελε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της άνθρωπο πριν φύγει η ίδια

23/04/2024, 10:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακή Τσαούση στα 400 μ. με εμπόδια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Στίβου

23/04/2024, 9:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Λογοδοσία για την αγωγή της Εθνικής Τράπεζας από τον Δήμαρχο Πάργας

23/04/2024, 9:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites