Το Επιμελητήριο Πρέβεζας προχωρά στην επόμενη φάση του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου» Open Mall Πρέβεζας.

Συνάντηση εργασίας με τον προϊστάμενο της  Μονάδας Β1 της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ευθύμιο Κουτρούκη στην Αθήνα πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης προκειμένου ενημέρωσης για την πορεία υλοποίησης καθώς και τον προγραμματισμό των επόμενων διαδικασιών που απαιτούνται στο πλαίσιο του έργου «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου» Open Mall Πρέβεζας.


Ο κ. Μπούρης ενημέρωσε ότι στο πλαίσιο του έργου που συμμετέχει ως συνδικαιούχος το Επιμελητήριο Πρέβεζας μαζί με το Δήμο Πρέβεζας, από πλευράς Επιμελητηρίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Υποέργο «Έκδοσης Αδειών Μικρής Κλίμακας» των υπαχθέντων επιχειρήσεων της περιοχής παρέμβασης παραθέτοντας την διαδικασία που ακολουθήθηκε η οποία υποβλήθηκε και πιστοποιήθηκε επιτυχώς στο πληροφοριακό σύστημα .
Ο προϊστάμενος της μονάδας Β1 της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ευθύμιος Κουτρούκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης των υποέργων από πλευράς Επιμελητηρίου  σημειώνοντας ότι το Επιμελητήριο Πρέβεζας είναι ένα από τα πέντε Επιμελητήρια της χώρας που προχωρούν την υλοποίηση εγκαίρως και με απόλυτη επιτυχία.  
Ενημέρωσε τον πρόεδρο για την έγκριση της Διαχειριστικής Αρχής των αιτημάτων κατανομής και προχώρησε στην έγκριση εκταμίευσης και πληρωμής των αναδόχων μηχανικών και συμβούλων του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. 

  Επιπροσθέτως, συμφώνησε απολύτως με τα επόμενα βήματα καθώς και με το χρονοδιάγραμμα που παρουσίασε ο κ. Μπούρης και ενέκρινε δίνοντας την σύμφωνη γνώμη του για την προκήρυξη των Διαγωνιστικών Διαδικασιών των τεχνικών εργασιών στα πλαίσια των υποέργων  «Ανάδειξη ταυτότητας της Εμπορικής Περιοχής» και «Προβολής και Προώθησης της Εμπορικής Περιοχής».

  Το Επιμελητήριο Πρέβεζας το αμέσως προσεχές διάστημα θα έρθει σε επικοινωνία με τις ωφελούμενες επιχειρήσεις προκειμένου της έναρξης των τεχνικών εργασιών στα καταστήματά τους.
Ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπούρης , το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα έργου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, θέλει να ευχαριστήσει τους αναδόχους μηχανικούς του έργου: 

  1. Καλλίνικο Διονύσιο
  2. Παππά Αναστάσιο
  3. Τσούτση Κωνσταντίνο
  4. Παππά Δημήτριο

για την άρτια και αποτελεσματική μεταξύ μας συνεργασία οι οποίοι δίνοντας τον καλύτερο εαυτό βοήθησαν στην υλοποίηση της έκδοσης μικρών αδειών μικρής κλίμακας συμβάλλοντας στην υλοποίηση του έργου.    


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το Κάστρο Ρωγών “ανέδειξε” την Ιστορία του…!

26/03/2023, 6:21 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου στην Πρέβεζα.

25/03/2023, 9:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Λιμεναρχείο Πρέβεζας : Πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκποίηση κατασχεμένων αλιευτικών εργαλείων

24/03/2023, 10:15 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κυκλοφορούσε με γκλοπ και χημικά στο αυτοκίνητο του

24/03/2023, 10:03 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης εν όψει της μαθητικής παρέλασης

24/03/2023, 9:54 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η Επιχείρηση Konstas αναζητά προσωπικό

24/03/2023, 9:40 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites