Συνάντηση μεταξύ Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας και ΟΑΕΔ Πρέβεζας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας – συνέργειας και εξέλιξης του Τουριστικού προϊόντος του Νομού της Πρέβεζας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και ώρα 10:00 πμ στο κατάστημα του ΟΑΕΔ Πρέβεζας έπειτα από πρόταση της Ένωσης όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Χαλκίδης Πολύκαρπος με μέλη της, τον Προϊστάμενο του ΟΑΕΔ κ. Δημήτρη Κώτση, την κα. Μαρία Σκανδάλη Εργασιακό Σύμβουλο Εργοδοτών όπως και η κα. Αναστασία Καπετζώνη που ειναι υπεύθυνη των προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα και συμφωνήθηκε απο τις δύο πλευρές η Άμεση αλλά και η Μελλοντική συνεργασία μεταξύ Ένωσης και ΟΑΕΔ.
Ζητούμενο και θεμιτό της συνάντησης είναι πως από κοινού θα πρέπει οι Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις του Νομού να απορροφήσουν τους Ανέργους που έχουν δηλώσει αίτημα για εργασία στο τοπικό κατάστημα της Πρέβεζας αλλά και σε όλα τα καταστήματα του ΟΑΕΔ ολόκληρης της Ηπείρου.
Έτσι προκύπτει πως ο ΟΑΕΔ θα γίνει ένας συνδετικός κρίκος μεταξύ Ανέργων και Ξενοδοχείων της Ένωσης για την ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ αλλά και για καλύτερες παροχές υπηρεσίας στις Τουριστικές Επιχειρήσεις που το έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη.
Σε αυτό το σημείο θέλουμε έμπρακτα το Κράτος να στηρίξει όλες τις Ξενοδοχειακές Μονάδες της Ελλάδας και τα επιδόματα ανεργίας να γίνουν επιδόματα εργασίας για μια αξιοπρεπή Ζωή των Ελλήνων.
Είχε προταθεί άλλωστε από τον Πρόεδρο της Ένωσης στην Έκθεση Θεσσαλονίκης ΔΕΘ το 2019 στον τότε Υπουργό Τουρισμού που ήταν ο κ. Χάρης Θεοχάρης μέσω της τηλεόρασης ΕΡΤ3 του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων.
Επίσης στην συνάντηση έγινε και συζήτηση για τα προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ με την υπεύθυνη Τμήματος Κα. Αναστασία Καπετζώνη όπου πραγματικά στις δύσκολες εποχές του Covid 19 τα έτη 2020 και 2021 όπου ήταν τόσο σημαντικά και απαραίτητα και κράτησαν όλες τις Ξενοδοχειακές Μονάδες της Ένωσης και ολόκληρης της Χώρας όρθιες οικονομικά όπου και συμφωνήθηκε απο τις δύο πλευρές για την συνέχιση της συνεργασίας για καλύτερα αποτελέσματα.
“Θα θέλαμε εδώ να ευχαριστήσουμε τον Προϊστάμενο του ΟΑΕΔ Πρεβέζας κ. Δημήτρη Κώτση που είναι πάντα δίπλα μας, την Εργασιακή Σύμβουλο Εργοδοτών κα. Μαρία Σκανδάλη και την Κα. Αναστασία
Καπετζώνη υπεύθυνη προγραμμάτων Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ. Θελουμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όλους τους υπαλλήλους του ΟΑΕΔ που είναι πάντα δίπλα μας σε ότι και αν χρειαζόμαστε ως Ένωση αλλά και ως Ξενοδόχοι” αναφέρει στην ανακοίνωση της η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Μενδώνη επιμένει για έργα στην Νικόπολη – Ευρεία συσκεψη στο Υπουργείο Πολιτισμού

05/12/2023, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Στην Πρέβεζα αν δεν έχεις λεφτά να πας σε γιατρό, πεθαίνεις”

05/12/2023, 8:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Σφάξε με, αγά μου, ν’ αγιάσω”

28/11/2023, 8:37 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έρχεται Πρέβεζα για το Νοσοκομείο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

28/11/2023, 4:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αλ. Καχριμάνης : “Είναι σαν μας θεωρούν Αλβανία εδώ…”

23/11/2023, 8:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Πρέβεζας για το τραγικό δυστύχημα στο Βαθύ

23/11/2023, 8:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα» μοίρασε παραδοσιακά πολυσπόρια

23/11/2023, 8:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η Διάθεση Δωρεάν Ψηφιακής Υπογραφής σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

23/11/2023, 8:33 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites