Στο MEGA CHANNEL τα Πρωτοχρονιάτικα εδέσματα της Πρέβεζας από τον Άγιο Θωμά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς συνηθίζει και φροντίζει να προβάλει τα ιδιαίτερα γαστρονομικά εδέσματα του τόπου μας, όπως Χριστόψωμο ,Βασιλόπιτα, Φοινίκια, Μπακλαβαδάκια και άλλα διάφορα, μοναδικά πράγματα που δημιουργούν οι νοικοκυρές της Πρέβεζας αυτές τις Άγιες μέρες.
Αυτή την φορά η Υπέροχη παρέα της Κυριακής Λεοπούλου με την Μαρία Αβραμίδου, την Ελένη Μαλέσκου και την Βασιλική Χόρτη παρουσίασαν για χάρη της εκπομπής τα τοπικά μας εδέσματα και τις συνταγές τους.
Συγκεκριμένα με την σειρά παρουσίασης η Μαρία Αβραμίδου έδειξε και μίλησε για την συνταγή του σκαλιστού Χριστόψωμου, στην συνέχεια η Κυριακή Λεοπούλου έδειξε με τον δικό της τρόπο την παραδοσιακή Βασιλόπιτα, συνέχισε η Ελένη Μαλέσκου με την παραδοσιακή συνταγή του μπακλαβά με καρύδια και ξύσμα πορτοκαλιού και τέλος η κυρία Βασιλική Χόρτη έδειξε και είπε τον τρόπο που πλάθουμε τα Ποντιακής συνταγής Φοινίκια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συνεργασία με την Ένωση την υπέροχη και όμορφη γυναικεία παρέα , για την βοήθεια που πρόσφερε στην διεξαγωγή της εκπομπής.

Στην ανακοίνωση της η Ένωση αναφέρει:
“Σίγουρα βγήκε μια υπέροχη τηλεοπτική εικόνα από την Πρέβεζα για τους τηλεθεατές της εκπομπής.
Σκοπός και στόχος της Ένωσης είναι η προβολή και προώθηση των τόσο σπουδαίων σημαντικών τοπικών και παραδοσιακών προϊόντων και συνταγών της περιοχής μας αλλά και των ανθρώπων που δημιουργούν ιδιαίτερα γαστρονομικά εδέσματα και συνθέτουν την κουλτούρα, τον πολιτισμό και την παράδοση που δεν πρέπει να ξεχνάμε.
Συνηθίζεται να λέμε πως οι παρέες αλλά και οι ομάδες γράφουν Ιστορία.
Εδώ θέλουμε ως Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας να ευχηθούμε σε όλες και σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία, Ευτυχία, Αγάπη, Αισιοδοξία, Πρόοδο, Προκοπή, Συλλογικότητα για να πάει μπροστά ο Νομός μας που το έχει τόσο μεγάλη ανάγκη.
Επίσης γρήγορη επαναφορά στην κανονικότητα μακριά από την καταστροφική πανδημία του Covid 19 τόσο για την Ανθρώπινη Ζωή όσο και για την Επαγγελματική Ζωή και αποκατάσταση των επιχειρήσεων.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA CHANNEL, την εκπομπή” MEGA Σαββατοκύριακο ” τους παρουσιαστές της εκπομπής Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα, την αρχισυντάκτρια της εκπομπής κυρία Γιώτα Μαρία Πανταζίδου αλλά και όλους τους συντελεστές της εκπομπής για το άψογο αποτέλεσμα”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites