Οι ταινίες που περιμένουμε το 2022

Η χρονιά που πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε, κινηματογραφικά ήταν “μισή”, αλλά έκλεισε με το Matrix 4:The Matrix Resurrections που ξύπνησε πολλές μνήμες κι έφερε νοσταλγία, ας μην εκπλήρωσε όλες τις προσδοκίες των θεατών. Παρά τα μέτρα που ήταν σε ισχύ την περίοδο των γιορτών και την εξάπλωση της μετάλλαξης Όμικρον, οι εμβολιασμοί προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς και η επιστροφή στην καθημερινότητα, μα και στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει σχεδόν πραγματοποιηθεί.

Μια επίσκεψη στον κινηματογράφο μοιάζει με επιβεβλημένο διάλειμμα, με το διαδίκτυο να παίζει κυρίαρχο ρόλο, πλέον, στην καθημερινότητα για την ενημέρωση, την εργασία, το ζωντανό στοίχημα. 

Ο Scorakias με το νέο, εύχρηστο περιβάλλον του και με την επιλογή mobile view, σας κρατάει ενημερωμένους για όλα τα αθλητικά γεγονότα που συμβαίνουν παράλληλα. Με προνομιακές αποδόσεις και νόμιμες στην Ελλάδα στοιχηματικές εταιρίες αποτελεί την καλύτερη  επιλογή για το ζωντανό στοίχημα κι όχι μόνο.

Με τον ερχομό του το 2022, έφερε στις αίθουσες το “Scream” (Ιανουάριος): μια από τις δημοφιλέστερες σειρές ταινιών τρόμου, με τον πασίγνωστο πια Ghostface να πρωταγωνιστεί και να  επανέρχεται, με αρκετά μέλη από το αρχικό cast όπως η Neve Campbell  και η Courteney Cox , έτοιμα να σπείρουν φόβο, μα και νοσταλγία.

Με τη νοσταλγία και τη γοητεία από τα παλιά επιστρέφει κι ο Tom Cruise με το Top Gun: Maverick (Μάιος 2022). Ο αγαπημένος πιλότος της μεγάλης οθόνης των 80s έρχεται με νέες περιπέτειες και δεν είναι μικρό το κοινό που περιμένει να τις παρακολουθήσει με αγωνία.

Το 2022 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και χρονιά των  κινηματογραφικών επιστροφών, αφού στη μεγάλη οθόνη επανέρχονται ο John Wick: Chapter 4 (Μάιος), το σύμπαν του Avatar 2 (Δεκέμβριος), μα και αυτό του Jurassic Park με το Jurassic World: Dominion (Ιούνιος). Πλέον δε νοείται χρονιά χωρίς Superhero Movie και η φετινή φέρνει και Marvel και DC.

Ένας σχετικά νέος χαρακτήρας του σύμπαντος της Marvel, o Doctor Strange, έρχεται με τη δική του ταινία, Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Μάιος), ενώ ακολουθούν  (Ιούλιος) και Black Panther: Wakanda Forever (Νοέμβριος).

Από την άλλη, το αντίπαλο δέος, η DC, επαναφέρει τον Batman με πρωταγωνιστή τον Robbert Pattinson στην ταινία Batman: The Bat and the Cat  (Μάρτιος).  

Η παρέλαση των νέων χαρακτήρων όπως η Catwoman (Zoë Kravitz), μα κυρίως των εχθρών όπως ο Penguin (Colin Farrell) και Riddler (Paul Dano) μεγαλώνουν την ανυπομονησία του κοινού για τις καινούριες περιπέτειες του αγαπημένου τους ήρωα. Μέσα στη χρονιά θα παρουσιάσει τον Black Adam (Ιούλιος) με πρωταγωνιστή τον Dwayne “The Rock” Johnson και τον Flash (Νοέμβριος) τον οποίο θα υποδυθεί ο Ezra Miller , ενώ η χρονιά θα κλείσει με τον  Aquaman and the Lost Kingdom (Δεκέμβριος) με τον Jason Momoa, που αγαπήθηκε πολύ στον συγκεκριμένο ρόλο.

Εκτός αυτών, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και το Bullet Train (Ιούλιος)  και Babylon (Δεκέμβριος) με τον Brad Pitt και σίγουρα περιμένουμε ανακοινώσεις και για αρκετές  ακόμα ταινίες.

Σίγουρα, λοιπόν, πρόκειται για μια κινηματογραφική  χρονιά που όλοι, ανεξαρτήτως κινηματογραφικών προτιμήσεων, περιμένουν με ανυπομονησία αφού φαίνεται έτοιμη και γεμάτη για να ικανοποιήσει κάθε είδους απαιτήσεις. Περισσότερα, σύντομα, στα λευκά πανιά.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το έθιμο με τα πολυσπόρια

20/11/2023, 11:54 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Απελευθέρωση της πόλεως τοπική εορτή (του Θεόδωρου Δράκου)

24/10/2023, 8:56 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής (Β΄Μέρος)

24/10/2023, 7:46 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής

23/10/2023, 3:31 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναγία η Πρεβεζάνα

14/08/2023, 9:35 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αντί επικηδείου για τον Γιώργο Ι. Μουστάκη

20/07/2023, 12:20 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τουρκική Εισβολή στη Κύπρο. 49 χρόνια Κατοχής (του Γιάννη Γιώτη)

20/07/2023, 11:00 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πνιγμοί στην θάλασσα και ασφαλής κολύμβηση (του Απόστολου Κατσανάκη)

18/07/2023, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites