Ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Καλλισθένης συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο Ελσίνκι

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 

Με ιδιαίτερη τιμή ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Καλλισθένης συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθη 18-19 Νοεμβρίου 2021 στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην κατηγορία 8-10 με αξιόλογη παρουσία λαμβάνοντας υπόψη το πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού από συλλόγους από όλο τον κόσμο. Τα κορίτσια μας κατάφεραν ωστόσο να προκριθούν στην επόμενη φάση, στην πρώτη παρουσία τους στο διαγωνισμό.

Ο ΑΓΣ Καλλισθένης ήταν μια από τις 3 ελληνικές ομάδες – αντιπροσώπους της Ελλάδας (μαζί με ΑΕ Μυκόνου και ΓΕΛ Λάρισας). Ως Σύλλογος θεωρούμε πολύ σημαντικό να ακούγεται το όνομα της Ελλάδας αλλά και της Πρέβεζας δίπλα από το όνομα του Συλλόγου μας, ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται με θετικές κριτικές.

Ως αθλητικό σωματείο της Πρέβεζας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πρέβεζας για τη στήριξη του καθώς επίσης και όλους όσους στήριξαν τη συμμετοχή μας αυτή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς των αθλητριών μας για το υπέροχο κλίμα που δημιούργησαν και τη συνεχή στήριξη στα κορίτσια μας. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις προπονήτριες του Συλλόγου κ. Χόϊκα Λίνα και Ναστούλη Κασσιανή για το χρόνο που έχουν αφιερώσει για να την προετοιμασία των αθλητριών μας αλλά κυρίως στα ίδια τα κορίτσια μας, οι οποίες ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης.

Πάρα τα μόλις 2 χρόνια από τη δημιουργία του Συλλόγου μας, μετράμε ήδη παρουσίες σε 2 πανελλήνια και 1 παγκόσμιο πρωτάθλημα μολονότι οι συνθήκες δεν ήταν και οι πιο ευνοϊκές. Η αγάπη μας όμως για τον αθλητισμό μας δίνει την ώθηση να συνεχίζουμε δυναμικά και με αγάπη αυτό που κάνουμε.

 

Εκ του ΔΣ

του ΑΓΣ Καλλισθένη 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites