“Η εστίαση είναι ο παραλήπτης, ο σάκος του box και το εξιλαστήριο θύμα της πανδημίας για την Κυβέρνηση”

Ανακοίνωση της #estiasigreece για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Η εστίαση δεν θα αντιδράσει στο άκουσμα τον νέων μέτρων. Γιατί να αντιδράσει; Δεν υπάρχει λόγος αντίδρασης διότι ότι και να γίνει η εστίαση φταίει για όλα. Η εστίαση είναι ο παραλήπτης, ο σάκος του box και το εξιλαστήριο θύμα της πανδημίας για την Κυβέρνηση. Η εστίαση είναι η αιτία που πεθαίνει ο κόσμος, η εστίαση φοροδιαφεύγει, η εστίαση παρανομεί, η εστίαση έχει πάρει τα περισσότερα, η εστίαση…, η εστίαση…, η εστίαση…. Όταν η εστίαση σβήσει τότε θα αναρωτιέστε που κάνατε λάθος. Θα είναι όμως αργά και δεν θα υπάρχει γυρισμός! Η εστίαση δέχεται απανωτά χτυπήματα και δυστυχώς παλεύει μόνη της χωρίς να αντιλαμβάνεται κανείς τι έρχεται όταν 80.000 επιχειρήσεις, η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Οικονομίας αργοσβήνουνε καθημερινά σιγά, σιγά και βασανιστικά. Από την εξαγγελία των νέων μέτρων περιορισμού λόγω της πανδημίας στις 3 Νοεμβρίου ’21, ο τζίρος των καταστημάτων έπεσε αυτόματα 30% και από τότε η πτώση βαίνει διαρκώς αυξανόμενη. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις ισχυρές πληθωριστικές πιέσεις και τις ραγδαίες αυξήσεις των Α’ υλών. Το ενεργειακό κόστος πλέον είναι πολλαπλάσιο του ενοικίου και σίγουρα διπλάσιο από το νορμάλ κόστος των προηγουμένων ετών. Συμπερασματικά, αν κρατήσει ακόμα λίγους μήνες αυτό, θα οδηγηθούν σε λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα. Δεν ζητάμε δανεικά, δεν ζητάμε ελεημοσύνη, υπολειτουργούμε με κρατική εντολή για λόγους εθνικού συμφέροντος. Βρισκόμαστε μέσα στη δίνη μιας μεγάλης καταστροφής. Μην απαντήσετε με νούμερα και στατιστικές γιατί απλά τα επικοινωνιακά τρικ ή οι αφορισμοί υπουργών για τον κλάδο της εστιασης δεν αφορούν κανέναν πλέον. Κύριοι της Κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης: είναι σίγουρο ότι χιλιάδες ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι του κλάδου θα αφανιστούν. Το σίγουρο επίσης είναι ότι όλοι αυτοί ψηφίζουν. Μην απορήσετε αν στις επόμενες εκλογές σας αγνοήσουν. Η επόμενη μέρα δεν θα σας χαριστεί!!!


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites