Συγχαρητήρια Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Συγχαρητήρια Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας σε πείσμα των καιρών και των συνθηκών λειτουργίας του συνεχίζει να μεταμορφώνει κάθε ερέθισμα σε μια απρόσμενη συνάντηση, εξάπτοντας κι ανατρέποντας την αμηχανία στην οποία έχει περιέλθει το εκπαιδευτικό μας σύστημα.

 Οι μαθητές κι οι εκπαιδευτικοί του ,αναμετρώνται με το κενό νοήματος που κάποιοι αναδεικνύουν ως θέσφατο καταργώντας την έκπληξη και το απρόβλεπτο ,που μια στιγμή διδασκαλίας μπορεί να εμφυσήσει.

 Στα πλαίσια της εγκαθιδρυμένης κουλτούρας του ,η συνάντηση των μαθητών με την ιδέα της ελληνικής επανάστασης δεν θα μπορούσε παρά να παράγει βαθιές συγκινήσεις και πνευματικές εμπειρίες , ταξιδεύοντας ως το Μέγαρο Μουσικής με συνοδοιπόρο το Λόρδο Βύρωνα ,αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Υπουργείου Παιδείας.

  Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά του μουσικού συνόλου ,τους καθηγητές κ. Μερόπη Ζέρβα για τους στίχους και κ. Πέτρο Κουμπιό για τη σύνθεση κι ενορχήστρωση ,τους κυρίους Γιαννουλάτο Περικλή ,Κεραμίδη Παντελή και την κυρία Γιαννούλη Σοφία  για τη συμβολή τους, καθώς και τους εκπαιδευτικούς που συνόδεψαν κι εμψύχωσαν τα παιδιά μας στην παρουσίαση της πρωτότυπης αυτής μουσικής σύνθεσης.

  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του σχολείου κ. Χαλβαντζή για την υλοποίηση αυτής της δράσης ,τη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης για την έκτακτη επιχορήγηση των 1000 ευρώ ,καθώς και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Παιδείας κ. Κωνσταντάκη για την αμέριστη συμπαράσταση της.

  Ευχαριστούμε επίσης τον κ.Ζέρβα Φώτη  για τη συνεισφορά του στην αμφίεση των συνόλων μας. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Πρέβεζας : Οι Όμιλοι αριστείας που θα λειτουργήσουν το τρέχον σχολικό έτος

23/09/2022, 3:11 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Ανακοίνωση -απάντηση του Δήμου Ζηρού σε ψευδείς καταγγελίες για αδέσποτα

23/09/2022, 3:04 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αιχμηρή ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων για τις έκτακτες μεταθέσεις

23/09/2022, 3:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Προχωρούν οι διαδικασίες για την εκπόνηση μελετών που αφορούν την ανάδειξη των μνημείων της νέας κεντρικής εισόδου της Νικόπολης

23/09/2022, 12:15 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζονται οι ανασκαφές στην Αρχαία Πανδοσία στο Καστρί

23/09/2022, 12:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

ΟΧΙ από το ΠΕΣΠΑ στην κατασκευή Φωτοβολταϊκών Πάρκων σε Θεσπρωτικό και Κρανιά

23/09/2022, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites