Απόλυτη πλειοψηφία της ΔΑΣ Ο.Τ.Α στο Νομό Πρέβεζας

Την απόλυτη πλειοψηφία και ενισχυμένη κατέκτησε το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής  Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ) ΟΤΑ, που συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, στις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 22  ΔΕΚΕΜΒΡΗ για την εκλογή διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής, και Ν.Τ της  ΑΔΕΔΥ και ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Α΄ Βαθμού Νομού Πρέβεζας.

Για το ΔΣ ψήφισαν 364 εργαζόμενοι.   351 έγκυρα                                                                                              Η ΔΑΣ ΟΤΑ έλαβε 260ψήφους  και 7 έδρες, και 15εδρες για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ   από 243ψηφους και 6 έδρες  το 2017 για ΔΣ. και 11 έδρες  για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ 

Ο συνδυασμός «Ανατροπή Τώρα»   έλαβε 28ψήφουςκαι καμία έδρα , από57 ψήφους και 1 εδρα  το 2017 για ΔΣ . 

Ο συνδυασμός «Στην Απέναντι Όχθη» (ΑΣΚ, κ.α.) έλαβε 63ψήφους και 2εδρες στο ΔΣ, και 3 έδρες στο ΝΤ της ΑΔΕΔΥ ,από 68ψήφους και 2 έδρες  το 2017για ΔΣ. 

Στην ανακοίνωση της η  Δημοκρατική  Αγωνιστική Συνεργασία στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζομένους των Δήμων της Πρέβεζας που με την ψήφο τους στις εκλογές έδωσαν στην ΔΑΣ την απόλυτη και ενισχυμένη  πλειοψηφία .

“Οι εκλογές έγιναν σε μια περίοδο που η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα δέχεται ολομέτωπη επίθεση σε δικαιώματα και κατακτήσεις, σε μια περίοδο που η πανδημία αναδεικνύετε ως ζήτημα «ατομικής ευθύνης» από το κράτος και τις δημοτικές αρχές, αλλά και σε μια περίοδο νικηφόρων αγώνων που δείχνουν τον δρόμο της αλληλεγγύης και ενιαίας μαζικής πάλης των εργαζομένων.

Δηλώνουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, μέσα και έξω από το ΔΣ, την προσπάθεια για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων τους, ότι θα δώσουμε τη μάχη ανυποχώρητα, αδιάλλακτα για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων ενάντια στα μέτρα φτώχειας και εξαθλίωσης.

 Για την αναζωογόνηση και ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος, κόντρα στον παλιό και νέο εργοδοτικό-κυβερνητικό συνδικαλισμό, σε σύγκρουση με όλους εκείνους που θέλησαν και θέλουν να οδηγήσουν το Σωματείο μας στην αδράνεια, που προσπαθούν να περάσουν στους εργαζομένους τη μοιρολατρία και το συμβιβασμό, κόντρα στη γραμμή της συμβιβασμένης πλειοψηφίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ. 

Για την οργάνωση του αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, της ΕΕ και των επιχειρηματιών στο χώρο της Τοπικής Διοίκησης αλλά και συνολικότερα.

Παλεύουμε για ένα σωματείο ζωντανό, μαζικό, αγωνιστικό, με τα μέλη του να συμμετέχουν στην ζωή του.. ένα σωματείο με σταθερή κατεύθυνση και προσανατολισμό” τονίζει μεταξύ άλλων η ΔΑΣ Ο.Τ.Α.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites