Πρέβεζα : Να αποφύγει η αγορά άλλο ένα καταστροφικό lockdown

Θεσμική σύσκεψη εργασίας μεταξύ επαγγελματικών φορέων κατόπιν πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε χθες 8 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου για τις δυσθεώρητες αυξήσεις των τιμών ενέργειας πρώτων υλών και μεταφορικών καθώς και τους νέους κανόνες που θεσπίστηκαν επί της λειτουργίας της αγοράς.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης, η Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Νομού Πρέβεζας κα Κωνσταντινίδη Αγγελική, ο πρόεδρος του συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Πρέβεζας κ. Κόκκαλης Σπυρίδων, ο πρόεδρος του συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Πάργας κ. Τσοβίλης Δημήτριος, ο
πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Φιλιππιάδας κ. Σφρίντζερης Χρήστος, ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πάργας κ. Γκίνης Δημήτριος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας κα Κώτση Ιωάννα, ο πρόεδρος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Πρέβεζας κ. Σταύρου Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Φιλιππιάδας κ. Κολιοκίτσος Βησσαριων, ο πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας κ. Παπουτσής Δημήτριος και ο Γραμματέας κ. Βλάχος Ευάγγελος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Νομού Πρέβεζας κ. Μπόμπορης
Παναγιώτης.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και διαπιστώνοντας την ζοφερή κατάσταση που τείνει να διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία και ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποφασίστηκε η έκδοση σχετικού ψηφίσματος με δέσμη μέτρων και προτάσεων.
Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψη τον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας μας και την διαρκώς αυξανόμενη τάση των κρουσμάτων covid, καλούν αφενός τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να αποφύγει η αγορά άλλο ένα καταστροφικό lockdown και αφετέρου τον αναγκαίο περιορισμό του κορωνοϊού.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites