Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας : « Διαμαρτυρία για τη μεταφορά του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από την Πρέβεζα»

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας, εκφράζει την διαμαρτυρία του για το κλείσιμο και τη μεταφορά του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα, με επιστολή του στον Πρύτανη Τριαντάφυλλο Α.Δ. Αλμπάνη, τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τους Βουλευτές Ηπείρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο, τον Δήμαρχο Ζηρού κ. Νίκο Καλαντζή και τον Δήμαρχο Πάργας κ. Νίκο Ζαχαριά.

Στην επιστολή ο Σύλλογος αναφέρει:

Δυστυχώς πάλι τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις και τώρα νιώθουμε όλοι στην Πρέβεζα την ανάγκη συσπείρωσης, μήπως και ανατρέψουμε την απόφαση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να μην μεταφερθεί το Πανεπιστημιακό τμήμα της Πρέβεζας . Ένα ακόμα ηχηρό χαστούκι στους πολίτες της Πρέβεζας, ένας ακόμα κρίκος στην μακρά αλυσίδα της
διαχρονικής εγκατάλειψης και αδιαφορίας από την Πολιτεία.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας έχοντας ως κριτήριο ότι η γνώση αποτελεί προϋπόθεση ανάπτυξης ενός τόπου και συμβάλλει στην πνευματική, παραγωγική, πολιτιστική και κοινωνική πρόοδο, θεωρεί ότι η μεταφορά του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από την Πρέβεζα στα Ιωάννινα αποτελεί σοβαρό πλήγμα για τον τόπο μας.
Μπροστά σε αυτή τη κατάσταση ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και καλεί όλους τους αιρετούς, φορείς και πολιτικούς εκπροσώπους του Νομού μας να ενωθούν και να πράξουν τα δέοντα για την ανατροπή αυτής της απόφασης.
Κυρίες & κύριοι, ένα από τα διδάγματα που βγάλαμε είναι,πως ο λαός αυτής της χώρας έχει χρέος να υπερασπίζεται την πατρίδα και να μάχεται για να βελτιώσει τη ζωή και το μέλλον του. Όμως για να έχει μέλλον αυτός ο τόπος, πρέπει να γεννιούνται παιδιά, να μεγαλώνουν και να ζουν στη χώρα μας. Πολλοί –στα λόγια- έχουν συμφωνήσει πως η αντιμετώπιση του Δημογραφικού είναι από τα σημαντικά ζητήματα και απαιτούνται ΑΜΕΣΕΣ πρωτοβουλίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.
Σε κάθε περίπτωση είμαστε στην πρώτη γραμμή και διατυπώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι για την Πρέβεζα δεν πάει άλλο.
ΩΣ ΕΔΩ με την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, την οπισθοδρόμηση.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι πρώτοι των πρώτων στην Πρέβεζα – Ο Μαθητής που πέτυχε την υψηλότερη βαθμολογία

29/06/2022, 4:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα :Απομακρύνονται πάνω από 50 εγκαταλελειμμένα οχήματα.

29/06/2022, 3:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα για τρίτη φορά το “Europ’Raid 2022”

29/06/2022, 3:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Ψηφιακή αναβάθμιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

29/06/2022, 2:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

« Σάββατο, 2 Ιουλίου στις 8.30 μμ: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ υποδέχεται τα νέα του μέλη»

29/06/2022, 2:40 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα δέντρα της Πρέβεζας προσφέρουν ανάσα στο καμένο Πελόπιο

29/06/2022, 2:36 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites