Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Σωματείου Κουρέων- Κομμωτών Ν. Πρέβεζας και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας. 

Συνάντηση εργασίας μεταξύ εκπροσώπων του σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Ν. Πρέβεζας και του προέδρου του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννη Μπούρη πραγματοποιήθηκε χθες 3 Νοεμβρίου  2021 στα γραφεία του Επιμελητηρίου.

           Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου καλωσόρισε τον Πρόεδρο του σωματείου κ. Φούντογλου Δημήτριο, καθώς και τα μέλη του σωματείου και επί τη ευκαιρία τους ευχήθηκε για την εκλογή τους. 

  Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό κλάδο των κουρέων –κομμωτών , με εστίαση στις ανάγκες και προοπτικές του χώρου. Από πλευράς των εκπροσώπων του σωματείου πραγματοποιήθηκε μια συνολική αποτίμηση της οικονομικής κατάστασης των επιχειρήσεων του  κλάδου. Στο ήδη δυσμενές περιβάλλον μεγάλο πρόβλημα στις επιχειρήσεις του κλάδου αποτελεί η διαρκής εντεινόμενη παράνομη δραστηριότητα κομμωτικής, η οποία δημιουργεί ασφυκτικές συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με αποτέλεσμα να απειλούνται πλέον σοβαρά με κλείσιμο δεκάδες νόμιμες επιχειρήσεις καθώς οι εργαζόμενοι αυτών. 

  Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Μπούρης ενημέρωσε για τα τρέχοντα Ευρωπαϊκά προγράμματα και για τα επικείμενα προγράμματα χρηματοδοτήσεων που αφορούν τον εν λόγω κλάδο. Ακόμη διαβεβαίωσε για τη στήριξη του κομμωτικού κλάδου της περιοχής και την μεταβίβαση των αιτημάτων τους στα αρμόδια υπουργεία. 

Τέλος , οι  δύο φορείς δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση και περαιτέρω ενδυνάμωση  της επικοινωνίας και συνεργασίας τους, καθώς το Επιμελητήριο θα σταθεί αρωγός του σωματείου στις δράσεις του σε κάθε επίπεδο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Θωμά Αϊδώνη

31/01/2023, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση ενημέρωσης στο Δήμο Πρέβεζας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος  2021-2027»

31/01/2023, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στη δημοπρασία του έργου “Διαμόρφωσης περιοχής Φόρου” προϋπολογισμού 1.080.000,00€ προχώρησε ο Δήμος

31/01/2023, 4:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΤΕΡΝΑ μειοδότης του μεγάλου έργου Ύδρευσης Πρέβεζας, Λευκάδας, Άρτας

31/01/2023, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με την συμμετοχή της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Πρέβεζας το 40ο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ

31/01/2023, 4:37 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε διαγωνισμό το σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας ύψους 2.800.000€ στον Δήμο Πάργας

31/01/2023, 4:32 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites