Στην 36η έκθεση Philoxenia Expo 2021 η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

Στην 36η έκθεση της Θεσσαλονίκης Philoxenia Expo 2021 η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας. 

Την Παρασκευή 12/11/2021 ήταν παρών η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας εκπροσωπώντας την ο Πρόεδρος της κ. Χαλκίδης Πολύκαρπος, ο Γενικός Γραμματέας της Παναγιώτης Γκιοσάς, μέλη του ΔΣ αλλά και ξενοδόχοι της Ένωσης.

Σε ανακοίνωση της η Ένωση αναφέρει:

“Όπως γνωρίζετε την προηγούμενη Χρονιά δεν είχε πραγματοποιηθεί η έκθεση λόγο του Covid 19 αλλά  φέτος για αυτη την “Γιορτή” του Τουρισμού  είχε αρκετά καλή συμμετοχή με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και δεδομένα της εποχής που διανύουμε. 

Στα πλαίσια της Ένωσης και της επικοινωνιακής πολιτικής – προώθησης  που έχουμε χαράξει τα τελευταία χρόνια η συμμετοχή πρέπει να είναι συνεχόμενη, αποτελεσματική και με διάρκεια. 

Σε συνεργασία και συνέργεια με το Επιμελητήριο της Πρέβεζας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας από κοινού για καλύτερα αποτελέσματα. 

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Μπούρη, την συνεργάτιδα του κα. Πωλίνα Μακρή αλλά και όλα τα παιδιά που εργάζονται στο Επιμελητήριο για την αμοιβαία συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Ένωσης και Επιμελητηρίου όπου και θα δυναμώσει το επόμενο διάστημα στις κοινές προσπάθειες.

Πάντα με Εξωστρέφεια ,Στρατηγική, Όραμα ,Επικοινωνία, Αγάπη και Σεβασμό για τον Νομό μας αλλά και για τους συναδέλφους ξενοδόχους, θα συνεχίσουμε αυτό το υπέροχο ταξίδι. 

Ο Τουριστικός πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά. 

Χαράζουμε από κοινού το Τουριστικό Μέλλον του Νομού με όλες μας τις Ψυχικές Δυνάμεις.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι έχουμε αρκετά τουριστικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και θέλουμε να “πατήσουμε” πάνω σε αυτά ώστε να τα εκμεταλλευτούμε Τουριστικά και Επενδυτικά για να αναπτύξουμε και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού που είναι τόσο σημαντικές και απαραίτητες για την επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου.

Θέλουμε να έχουμε και να φτάσουμε τον Νομό μας ως κορυφαίο Τουριστικό Προορισμό της Χώρας και είμαστε σίγουροι πως με τις συνεργασίες που έχουμε αναπτύξει, θα τα καταφέρουμε”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Θωμά Αϊδώνη

31/01/2023, 4:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνάντηση ενημέρωσης στο Δήμο Πρέβεζας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος  2021-2027»

31/01/2023, 4:51 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στη δημοπρασία του έργου “Διαμόρφωσης περιοχής Φόρου” προϋπολογισμού 1.080.000,00€ προχώρησε ο Δήμος

31/01/2023, 4:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η ΤΕΡΝΑ μειοδότης του μεγάλου έργου Ύδρευσης Πρέβεζας, Λευκάδας, Άρτας

31/01/2023, 4:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με την συμμετοχή της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Ν. Πρέβεζας το 40ο συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ

31/01/2023, 4:37 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Σε διαγωνισμό το σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας ύψους 2.800.000€ στον Δήμο Πάργας

31/01/2023, 4:32 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites