Πρέβεζα : Να αποφύγει η αγορά άλλο ένα καταστροφικό lockdown

Θεσμική σύσκεψη εργασίας μεταξύ επαγγελματικών φορέων κατόπιν πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε χθες 8 Νοεμβρίου 2021 στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ανησυχία του επιχειρηματικού κόσμου για τις δυσθεώρητες αυξήσεις των τιμών ενέργειας πρώτων υλών και μεταφορικών καθώς και τους νέους κανόνες που θεσπίστηκαν επί της λειτουργίας της αγοράς.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Μπούρης, η Υπεύθυνη Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Νομού Πρέβεζας κα Κωνσταντινίδη Αγγελική, ο πρόεδρος του συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Πρέβεζας κ. Κόκκαλης Σπυρίδων, ο πρόεδρος του συλλόγου Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Πάργας κ. Τσοβίλης Δημήτριος, ο
πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Φιλιππιάδας κ. Σφρίντζερης Χρήστος, ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Πάργας κ. Γκίνης Δημήτριος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ιστορικού Κέντρου Πρέβεζας κα Κώτση Ιωάννα, ο πρόεδρος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Νομού Πρέβεζας κ. Σταύρου Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Φιλιππιάδας κ. Κολιοκίτσος Βησσαριων, ο πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας κ. Παπουτσής Δημήτριος και ο Γραμματέας κ. Βλάχος Ευάγγελος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων Νομού Πρέβεζας κ. Μπόμπορης
Παναγιώτης.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης και διαπιστώνοντας την ζοφερή κατάσταση που τείνει να διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία και ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποφασίστηκε η έκδοση σχετικού ψηφίσματος με δέσμη μέτρων και προτάσεων.
Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψη τον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας μας και την διαρκώς αυξανόμενη τάση των κρουσμάτων covid, καλούν αφενός τις επιχειρήσεις να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα και όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να αποφύγει η αγορά άλλο ένα καταστροφικό lockdown και αφετέρου τον αναγκαίο περιορισμό του κορωνοϊού.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στον εισαγγελέα αρνητές γονείς μαθητών

26/11/2021, 6:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε Πρέβεζας

26/11/2021, 5:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκταφή οστών στο Κοιμητήριο Πρέβεζας

26/11/2021, 5:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναβλήθηκε η δική του εκπαιδευτικού που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

26/11/2021, 4:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αυξάνονται τα ενεργά κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

26/11/2021, 4:22 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιστολή συμμετοχής στην “πανστρατιά” για την παραμονή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα από την “Ανάπτυξη Τώρα”

26/11/2021, 4:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites