Πρέβεζα : Νέες πτώσεις σοβάδων στο ΕΠΑΛ

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών Πρέβεζας: 

 Για δεύτερη φορά  , μέσα σε λίγο καιρό , είχαμε πτώση τσιμεντένιων τμημάτων και μεταλλικών αντικειμένων της οροφής  των εργαστηρίων οχημάτων του Ημερήσιου  και Εσπερινού  ΕΠΑΛ Πρέβεζας  και μάλιστα εν ώρα μαθήματος , με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν μαθητές και καθηγητές . Το πρόβλημα δεν είναι τωρινό καθώς οι διευθύνεις των Σχολείων κατ’ επανάληψη έχουν ενημερώσει το Δήμο και τους αρμόδιους φορείς. Η ευθύνη για αυτή την κατάσταση, στο συγκεκριμένο σχολείο και σε πολλά άλλα, βαραίνει πρώτα και κύρια τις κυβερνήσεις διαχρονικά, εξαιτίας της πολιτικής της υποχρηματοδότησης, αφού άλλες είναι οι προτεραιότητές τους και όχι η κάλυψη των λαϊκών αναγκών για μόρφωση . Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας με απειλές και δικαστικές αποφάσεις κουνάει το δάχτυλο στους εκπαιδευτικούς  για την αξιολόγηση αλλά κλείνει τα μάτια στις πραγματικές ανάγκες των σχολείων , των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

    H Aγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Πρέβεζας  καταγγέλλει τις αντιλαϊκές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της Κυβέρνησης και του Υπουργείου και καλεί το Δήμο Πρέβεζας και όλους τους αρμόδιους φορείς , να επιληφθούν άμεσα για την ουσιαστική και οριστική αντιμετώπιση του ζητήματος.

    Απαιτούμε και διεκδικούμε  το αυτονόητο : Ασφαλή και σύγχρονα σχολεία που να καλύπτουν τις μορφωτικές ανάγκες του λαού.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στον εισαγγελέα αρνητές γονείς μαθητών

26/11/2021, 6:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε Πρέβεζας

26/11/2021, 5:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκταφή οστών στο Κοιμητήριο Πρέβεζας

26/11/2021, 5:28 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αναβλήθηκε η δική του εκπαιδευτικού που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

26/11/2021, 4:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Αυξάνονται τα ενεργά κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

26/11/2021, 4:22 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιστολή συμμετοχής στην “πανστρατιά” για την παραμονή του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στην Πρέβεζα από την “Ανάπτυξη Τώρα”

26/11/2021, 4:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites