Πρέβεζα : Διακοπή λειτουργίας στα σχολεία, τους Παιδικούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου – Τι ώρα θα πρέπει να παραλάβουν τα παιδιά οι γονείς

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Πρέβεζας από το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου 2021 θα έχουμε διακοπή νερού επειδή  θα πραγματοποιούνται εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης δικτύου νερού στην πόλη της Πρέβεζας. 

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας ο Δήμος Πρέβεζας κάνει γνωστό στο κοινό της πόλης τη διακοπή της λειτουργίας  την 8η Νοεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα από ώρα 13:15 μ.μ. μέχρι πέρας του ημερήσιου  προγράμματος, των παιδικών  σταθμών και ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ μεα του Δήμου Πρέβεζας, που βρίσκονται εντός της πόλης της Πρέβεζας , που εκτάκτως  δεν θα  υδροδοτούνται, λόγω των εργασιών στο δίκτυο υδροδότησης.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Πρέβεζας την ίδια ημέρα θα γίνει διακοπή των μαθημάτων από ώρα 13:00 μμ. μέχρι πέρας του σχολικού προγράμματος και στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που βρίσκονται εντός της πόλης της Πρέβεζας και δεν υδροδοτούνται, λόγω των εργασιών στο δίκτυο υδροδότησης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Και επίσημα νέα αρχή για την ΔΕΥΑ Πρέβεζας

17/05/2022, 9:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο Σ.Ε.Ε.Λ.ΦΟ. Ν. Πρέβεζας για την διαβίβαση Εσόδων My Data υποχρεωτικά από τις Επιχειρήσεις

17/05/2022, 7:48 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρώτη με κλήρωση η “Λάντζα” στην Πάργα

17/05/2022, 4:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Εξιχνιάστηκε από την Ομάδα Δημόσιας Ασφάλειας διάρρηξη σπιτιού

17/05/2022, 4:10 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ο απατεώνας που εξαπάτησε ηλικιωμένη

17/05/2022, 3:03 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites